Torbe od rafije ultimativni su aksesoar za leto  – izdvajamo favorite
Torbe od rafije ultimativni su aksesoar za leto  – izdvajamo favorite

Torbe od rafije ultimativni su aksesoar za
leto – izdvajamo favorite

Kada na našem Instagram feedu ugledamo torbe od rafije, znamo da je leto stiglo. Ovaj aksesoar je prošao dalek put od obične torbe za plažu. Sada predstavlja it komad svake fashion devojke, a ne škodi ni činjenica da je ova torba prostorna i laka za nošenje. Na sve to – slaže se uz gotovo sve. Razloga za voleti torbe od rafije je mnogo, a mi izdvajamo naše favorite, kao i načine na koje ih stilizujemo.

The bag

Kada je u pitanju savršena torba, deluje kao da potraga za istom nikada ne staje. Mnogo je različitih dešavanja za koje nam je potreban prikladan aksesoar, a torbe su neretko ono što outfit učini elegantnijim, opuštenijim i slično – sve zavisi od prilike.

Kada je reč o torbama od rafije, volimo ih zbog toga što su istovremeno i elegantne i neformalne. Nosimo ih na posao, piknik, šetnju – pa i u izlazak.

Parisian vibes

Parižanke znaju da je torba od rafije ultimativni aksesoar koji moramo imati. One ga nose svuda – i to rade sa stilom.

Upravo od njih crpimo ultimativnu inspiraciju. Čuvena britansko-francuska modna ikona, Jane Birkin, ipak je mahom živela u Parizu.

Danas nas najviše inspiriše Jeanne Damas, Parižanka koja je, takođe, velika ljubiteljka torbi od rafije.

Natural & neutral

Omiljeni način za stilizovanje ovih torbi su nam klasična kombinacija farmerki i (bele, prugaste, krem) košulje. U toplijim danima, torbe od rafije nosimo uz maxi, strukiranu haljinu ili suknju.

Kada je reč o bojama, torbe od rafije su odličan izbor upravo i zbog činjenice da se slažu uz sve. Njihova neutralnost i činjenica da su nastale od prirodnog materijala znači da možete eksperimentisati sa ostatkom outfita a i dalje izgledati put together.

Torba od rafije je must-have aksesoar, a mi smo u shopping vodiču izdvojili i naše high-street favorite.

Journal finds

Učitati još
Zatvori