Pamučne pantalone na pruge su esencijalni prolećni modni komad – evo kako ih stilizujemo
Pamučne pantalone na pruge su esencijalni prolećni modni komad – evo kako ih stilizujemo

Pamučne pantalone na pruge su esencijalni prolećni modni komad – evo kako ih stilizujemo

Pamučne pantalone na pruge nepravedno su zapostavljen modni staple komad. Iako uglavnom asociraju na loungewear, ove pantalone mogu se stilizovati tako da izgledaju elegantno i trendy, a dodatni bonus – udobnost – svakako ne škodi.

Sa prolećnim danima, sav fokus je na kvalitetnim i prijatnim materijalima, a pantalone na pruge i u toj sferi sijaju. Izdvajamo naše high-street favorite, kao i inspiraciju za krojenje outfita.

Knits & stripes

Glavna modna mantra koju smo zapazili kod Instagram girlies jeste kombinacija pantalona na pruge sa kardiganima i pletenim džemperima. Ovaj outfit podrazumeva maksimalan komfor, a činjenica da je kardigan neretko prebačen preko bele majice na kratke rukave čini ovaj fit i odličnim izborom za prelazni period.

Ipak, kako bismo postigli elegantni izgled a opet zadržali udobnost izvorne ideje, eksperimentišemo sa aksesoarima. Tako je ova kombinacija idealna početna tačka sa koje kombinaciju činimo interesantnijom izborom elegantnije obuće i nakita. Baletanke su i u ovom slučaju favorit – pravo je vreme da uložite u iste. Zlatne ogrlice i minđuše, kao i mini kožna torba idealan su cherry on top.

pamučne pantalone na pruge
@wefelicia

All about the colours

Pored aksesoara, još jedan način da outfit kom su polazna tačka pamučne prugaste pantalone učinite zanimljivijim jesu boje. Svakako, najlakše je i same pantalone na pruge uzeti u boji – izbora u našem shopping vodiču je mnogo. Ipak, ukoliko se pridržavate minimalizma kada je kupovina u pitanju i ostajete verni popularnim svetlo plavim prugastim pantalonama, boje uvrstite kroz obuću, torbe ili kape. Naš favorit su adidas patike u boji za koje čak imamo poseban vodič.

Ukoliko preferirate preppy ili eklektičan stil, odlučite se za bucket šeširić u boji i torbu u žutoj ili crvenoj nijansi. Skriveni dragulj efektnog outfita sa prugastim pantalonama jesu i teksas košulje – dokaz je fit Kezie Cook. Pravilo jeste, kao i uvek – zabavite se! Opcija za dobar striped pants outfit je mnogo.

Foto: Zara / Mango / Massimo Dutti / Lindex / Stradivarius / Instagram (@keziacook / @linda.sza / @anais.closet / @wefelicia / @lucypage_ / @carolinestordal)

Učitati još
Zatvori