Vreme je da probate čuveni Hailey Bieber Strawberry Glaze Smoothie
Vreme je da probate čuveni Hailey Bieber Strawberry Glaze Smoothie

Vreme je da probate čuveni Hailey Bieber
Strawberry Glaze Smoothie

Hailey Bieber poznata je po sjajnoj koži čijoj nezi posvećuje zaista puno vremena. Skincare rutina je nešto što je opušta i ispunjava, a sada je u taj proces dodala i vitaminski smoothie koji hrani njenu kožu iznutra.

Pored najbitnije stavke, a to je hidratacija, evo još jednog načina da vaša koža dobije željeni sjaj. Tiktokeri uveliko daju pozitivne recenzije za ovaj napitak, pa hajde da ga i mi probamo. Da li ste spremni za Strawberry Glaze Smoothie?

Hailey Bieber x Erewhon

Hailey Bieber je u partnerstvu sa Erewhon lancem prodavnica zdrave hrane kreirala recept za smoothie koji daje skroman doprinos vašoj skincare rutini. Za kratko vreme, ovaj napitak postao je globalno popularan, a znatiželjni potrošači su za 17$ mogli da ga kupe na više lokacija u Los Andjelesu. Naravno da su svi delili svoje utiske na socijalnim mrežama, a komentari su mahom bili afirmativni.

Ovo partnerstvo se desilo u jeku promocije njenog skincare brenda Rhode, koji je takodje zavredio pozitivne kritike. Dakle, Hailey Bieber zna šta radi, i odradila je dobar i temeljan research kada je u pitanju nega kože. Hajde da probamo čuveni Strawberry Glaze Smoothie i saznamo da li koža od njega zaista dobija poseban sjaj.

Hailey Bieber x Byrdie via @haileybieber
Strawberry Glaze Smoothie
Strawberry Glaze Smoothie via @polinaedmunds

Sastojci

  • 1 šolja bademovog mleka (može da bude bilo koje drugo biljno mleko kao alternativa)
  • 1 šolja zamrznutih jagoda
  • 1/4 avokada
  • 2 urme sa košticama
  • 1 kašika javorovog sirupa
  • 1 kašika proteina od vanile
  • 2 kašike kolagena u prahu

Recept za Strawberry Glaze Smoothie

Sve ove sastoje ubacite u blender, i miksajte dok ne dobijete tečan, glatak napitak. Pre nego što ga prespete u čašu, na dno možete staviti malo grčkog jogurta od kokosa i mix pasiranih jagoda i agava sirupa. Time dobijate čuveni strawberry glaze. Sastojci ovog napitka dokazano pozitivno utiču na izgled vaše kože, a oni koji su ga probali kažu da je ukus senzacionalan. Dakle, em ukusan, em čini čuda za našu kožu. Šta reći osim – hvala Hailey.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori