Glazed donut nail trend kojim je Hailey Bieber osvojila sve društvene mreže
Glazed donut nail trend kojim je Hailey Bieber osvojila sve društvene mreže

Glazed donut nail trend kojim je Hailey Bieber
osvojila sve društvene mreže

Svi smo čuli za Midasov dodir – sve što dodirnemo, pretvori se u zlato? E, pa, nešto slično dešava se i sa Hailey Bieber, samo što sve što ona uradi, pretvori se u svetski trend. Zalizane punđe? Check! Izlomljena talasasta kosa? Check! Blistava šminka, laid back street style i ekstenzivan skincare? Check, check i check! Međutim, najnoviji trend za kojim je ceo internet poludeo je način na koji Hailey Bieber radi svoje nokte – Glazed donut nail trend.

Slika njenih noktiju sa ovogodišnje Met Gale je ono što je zapravo započelo sve. Međutim, kada je Hailey na sopstvenom tiktoku snimila video kako postiže taj glazed donut efekat,  svi su odlučili da isprobaju to i sami. Pokazala nam je sve proizvode kao i tehniku koju koristi za dostizanje tog izgleda, a mi to znanje sada prenosimo vama.

How to: Glazed donut trend

Prvo vam je potreban lak za nokte u bilo kojoj svetlijoj nude nijansi, kao i jedan potpuno providan. Obavezno, ali obavezno, pomešajte na nekoj tacnici ta dva laka za nokte, tako insistira naša Hailey. Ona kaže da je to ključ kako bi lak bio što prozirniji. Nakon toga potreban vam je svetlucavi prah koji daje chrome efekat, i malom sunđerastom četkicom istrljajte prah preko nokta. Da, onim sunđerastim četkicama koje smo morali na silu da bacimo iz nesesera naših mama, i da im zapravo damo prave četkice za senku. Međutim, u ovom slučaju poslužiće odlično. Premažite završni sjaj preko toga i čestitamo – imate nokte koje podsećaju na premazanu krofnu! Što je po našem mišljenju, pun pogodak. Hvala Hailey!

Koji proizvodi su potrebni?

U suštini, bilo koji nude lak za nokte kao i švetlucavi prah bi poslužio. Međutim, mi vam donosimo OPI proizvode koji su očigledno favoriti Hailey Bieber, a i mi ćemo morati da se složimo sa njom.

OPI Top coat
OPI Tiramisu for two
OPI Stop it I'm blushing
OPI Put it in neutral
OPI Mimosas for Mr&Mrs
OPI Lisabon wants moor
OPI Bubble bath
OPI Barre my soul
OPI Chrome Effect Tin Man Can

Foto: Benu apoteka, Instagram, OPI

Učitati još
Zatvori