Hailey Bieber lansirala čak četiri nova sjaja za usne
Hailey Bieber lansirala čak četiri nova sjaja za usne

Hailey Bieber lansirala čak
četiri nova sjaja za usne

Hailey Bieber važi za jednu od najuticajnijih poznatih ličnosti unutar beauty industrije. Iako Rihanna i Selena Gomez prednjače u kvalitetu svojih kozmetičkih brendove, njihove makeup rutine nisu postale viralne. Sa druge strane, Hailey Bieber poznaje dobar marketing. Ona je neretko sa dugogodišnjom clebrity šminkerkon Mary Phillips postavljala trendove na društvenim mrežama kada su u pitanju atraktivni i praktični makeup lookovi. Tako je recimo strawberry makeup postao jedan od vodećih trendova na TikTok platformi, a red-themed šminka naglašenog rumenila poslužila je kao idealna najava novog rhode skin proizvoda sa ukusom jagode. Ceo lanuch pretvoren je maniju crvenih tonova, pa su čak i tri autfita Hailey Bieber odlično koordinirala temi. Podsećamo, crvena je takođe IT boja sezone svih modnih entuzijasta. Well done, Hailey! 

A, šta nam rhode skin pripremio ovog puta?

Peptide Lip Tints in new shades

Hailey Bieber se još jednom poslužila odličnim PR igricama, te je lansirala četiri nove boje Peptide Lip Tint sjaja za usne. Ovi sjajevi poznati su po svojoj savršenoj teksturi i punoći, a sada su tu i raspberry jelly, ribbon, toast i espresso nijanse. Podsećamo, espresso makeup trend bio je (i ostao) jedan od najpoželjnijih viralnih lookova koji su rekreirale brojne poznate dame, kao i sama Hailey.

rhode skin in Paris

Za vreme Nedelje mode u Parizu, Hailey Bieber je priredila i launch party sa ciljem predstavljanja novih rhode skin proizvoda. Zvanice su uživale u espresso martini koktelima i brojnim poslasticama sa malinama. Među njima je bila i Kendall Jenner, a na događaju je najavljeno i da će rhode skin zvanično postati dostupan u Francuskoj, Italiji, Španiji, Nemačkoj i Irskoj.

Foto: Instagram (@rhode)

Učitati još
Zatvori