Katie Holmes i y2k trend čijeg povratka smo se najviše plašili
Katie Holmes i y2k trend čijeg povratka smo se najviše plašili

Katie Holmes i y2k trend čijeg povratka
smo se najviše plašili

Zustavite sve – sprema nam se apokalipsa. Katie Holmes se na iHeartRadio Jingle Ball crvenom tepihu pojavila u y2k trendu koji nam je pokazao da ipak postoji trenutak kada moramo da zaustavimo osećaj nostalgije – kratka haljina preko farmerki niskog struka.

Profimedia

Glumica Katie Holmes lowkey važi za ultimativni style crush, stoga nas ne čudi njen pokušaj eksperimentisanja i nastojanja da povrati trend dvehiljaditih čiji comeback nas je verovatno najviše plašio. Haljina bez bretela preko loose-fit pantalona baš glasno manifestuju skoro svaku pojavu Ashley Tisdale na crvenom tepihu sa početka milenijuma.

U odbranu Katie Holmes, teget TOVE gornji deo je zaista samo jedan veoma dugačak top. I New Balance patike umesto špicastih čizmica do kolena dovode do obrta i kombinaciju čine opuštenijom.

Profimedia

Twitter zajednica često ume da bude nepromišljena, te da ishitreno pozove na odgovornost modne znalce i neznalce. Međutim, ovoga puta delimo njihove strahove, jer bi povratak ovog trenda zaista poljuljao već stilski nestabilnu modnu industrija kojoj u proteklom periodu svakako nedostaje autentičnosti.

Stoga, u nastavku donosimo thread najboljih red carpet izdanja koji slave, nadamo se ne nadolazeći, talas haljina i suknjica preko pantalona. Možda se i Kate samo šalila, te je ovim autfitom nastojala da nam predoči kuda može da nas odvede besomučno vraćanje trendova iz trenutno najzastupljenije stilske ere.

Photo. Profimedia, Twitter

Učitati još
Zatvori