Na modnom radaru: Pantalone sa leopard printom
Na modnom radaru: Pantalone sa leopard printom

Na modnom radaru: Pantalone sa
leopard printom

Hiperprodukcija trendova nametnula je pojavu koju smo tek nedavno ustanovili. Naime, iako se modna industrija (pogotovo fast fashion kategorija) oslanja na nekontrolisanu smenu dominantnih stilskih ideologija reklo bi se da je prihvatanje istih umnogome nonšalantnije u poređenju sa nekim prošlim konceptima usvajanja modernih vizija. Tako je, primera radi, u trenutku postavljanja crvene boje kao sezonskog imperativa gotovo svaka fashion influenserka na svom profilu predstavila kombinaciju koja je implementirala poneki crveni komad, a brojne analize potvrđuju da je najčešće bila reč o crvenim hulahopkama ili pak cherry red kitten heels modelima.

Zatim je usledio i formal wear koji je sa sobom doneo oštre linije, ozbiljan izgled – i nijanse sive. Ona grafitna je preovladala, a monohromatsku kombinaciju je najverovatnije isprobala i vaša omiljena Instagram devojka. Međutim, trend koji je najbrže zaludeo scenu jeste leopard print. Jedan dan su modni znalci predosetili novi trend, već drugog društvene mreže su potvrdile sumnje. Bilo kako bilo, sužavamo fokus i ističemo da su pantalone sa leopard printom na Journal modnom radaru.

Spotted: Nose se pantalone sa leopard printom

Leopard print nije isključivo mob wife estetika koju modni laici neretko pogrešno definišu, već ultimativni streetstyle koncept koji je lowkey pokorio bilo koji drugi aktuelni trend. Panatlone sa ovim dezenom su bespogovorno jedna od najdinamičnijih stilskih igrica čija se načela zasnivaju na dvosmernom načinu kombinovanja. Nepomirljive filozofije maksimalističkog i minimalističkog pristupa kreiranju savršenog autfita tačku spajanja pronalaze upravo u redovima stilizovanja pantalona sa leopard printom.

Kako, pitate se? Jednostavno. Ukoliko ove pantalone ukombinujete sa, recimo, crvenom maramom ili pak roze Samba patikama, zelenom bomber jaknom – jasno je da ste pristalica neobuzdanog kiča i mantre Alessandra Michelea. Sa druge strane, ukoliko se ipak odlučite za belu majicu i baletanke u nude nijansama – vaša kombinacija je mirnija i odiše promišljenom estetikom. I jedan i drugi pravac razmišljanja je jednako atraktivan, te pravog odgovora nema. Pronađite svoj vizuelni imperativ i bacite se na stilizovanje pantalona sa leopard printom jer će upravo one biti it komad ovog proleća.

Journal finds: Pantalone sa leopard printom

trend alert pantalone sa printom 2
bershka
Učitati još
Zatvori