Skinny scarves: Najavljujemo povratak još jednog zaboravljenog trenda 2000ih
Skinny scarves: Najavljujemo povratak još jednog zaboravljenog trenda 2000ih

Skinny scarves: Najavljujemo povratak još
jednog zaboravljenog trenda 2000ih

Nikada, očigledno. To je odgovor na pitanje kada će prestati da se vraćaju trendovi koji su bili popularni 2000ih godina, za koje smo se jedno vreme tako lepo složili da ih tamo i ostavljamo. Međutim, nije bitno šta mi želimo, jer ciklus modnih trendova ima sopstveno viđenje onoga što treba da se vrati. Kako je krenulo malo hladnije vreme (ne kao da ovaj trend išta čini u vezi toga), uočili smo povratak još jednog zaboravljenog y2k trendatanki šalovi poznatiji kao skinny scarves!

@larissamariellewehr
@larissamariellewehr
@girlplanties

a.k.a. The Useless Scarf

Da vam osvežimo pamćenje, negde između 2003. i 2007. godine, svi su oko vrata nosili tanke, „mršave“ šalove koji gotovo da nisu imali nikakvu funkciju osim estetske, ako to uopšte možemo tako da nazovemo. Od high fashion revija, preko supermodela i slavnih ličnosti, pa sve do modernih devojki u našem gradu, ovi šalovi su bili svuda. Ovaj put, da budemo iskreni, povratak ovog neočekivanog trenda ne smeta nam koliko smo to očekivali, štaviše, fanovi smo. Da, možda je opravdano dobio svoj pridev beskorisan, ali to ne znači da ne ispunjava neku višu svrhu – da učini naš outfit utoliko više kul, recimo.

Popularnost weird girl estetike dovodi do toga da stvari koje do sada možda nismo doživljavali kao kul i stylish, nalazimo načine da ih učinimo da oni to budu. Upravo zahvaljujući tome pronalazimo načine kako da recikliramo stare trendove, i da ih ovaj put zapravo iznesemo onako kako treba.

@closetncroissants
@larissamariellewehr
@larissamariellewehr

Skinny scarves: Yes or No? 

Glavna presuda je stigla, i tanki „beskorisni“ šalovi su ipak Journal redakcija approved! Mi ćemo definitivno pokušati da ukombinujemo ovaj trend u naše jesenje outfite, a sigurni smo da ćemo uočiti i par vas na istom zadatku.

@oliviahalle
@xxcaillouxx

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori