Trend alert: Fluffy čizme do kolena
Trend alert: Fluffy čizme do kolena

Trend alert: Fluffy čizme do kolena

Nakon što su se početkom godine na našoj wishlist-i našle Loewe fluffy boots koje je isfurao čak i Drake, svojevrsne streetstyle štreberke predočile su nam redefinisanu verziju mekanih zimskih čizmica, a mi smo bezkompromisno proglasili novi ultimativni trend alert – vreme je za  fluffy čizme do kolena.

Stilistkinja, Balenciagina muza i predvodnica Villain Fashion ere, Betsy Johnson, aminovala je fluffy čizme do kolena zajedno sa njenim stilskim antipodom i predstavnicom ležernog streetstyle-a sa primesom ženske neretko edgy estetike, influenserkom Veronicom Ferraro. Kada pripadnice suprotstavljenih modnih subkultura postignu konsenzus i jedan jedinstveni komad implementiraju u njihov uveliko formiran vizuelni identitet, proglašavanje trenda je neminovnost.

Fluffy čizme do kolena

Mekane čizme uočili smo u širokom spektru boja i beskonačno različitih kombinacija. Jedan od brendova koji se u našem višesatnom skrolovanju najčešće pojavljivao jeste italijanska modna kuća GIABORGHINI koja proizvodi takozvanu sofisticiranu obuću. Takođe, Teddy Boots sa visokom petom pronašli smo u kolekcijama njujorškog dizajnerskog studija ZEMETA.

These boots are…

Po snegu ili u običnu šetnju – these boots are made for walking, ali u do sada najpreciznijem etiketiranju zimske obuće i poimanju udobnosti.

It’s so fluffy, I’m gonna die

Fluffy boots i isto toliko fluffy winter hats najpouzdaniji su saveznik u periodu niskih temperatura, dosadno jakih vetrova i kolektivnih meteroloških nepogoda koji nam vrtoglavo smanjuju mogućnosti kombinovanja.

Foto. Instagram

Učitati još
Zatvori