Wishlist: Loewe fluffy boots
Wishlist: Loewe fluffy boots

Wishlist: Loewe fluffy boots

Loewe je definitivno jedan od brendova koji su obeležili modnu 2022. godinu. Uplovljavanje ovog španskog brenda u mainstream vode desilo se sasvim organski, a Loewe Gang sa poslednje revije bio je naš omiljeni front row kada je septembarska Nedelja mode u pitanju.

Danas u našu Wishlist stižu Loewe fluffy boots i želimo ih odmah!

fluffy boots
Loewe

Loewe fluffy čizme sa kožnim detaljima i djonom od gume naš su go to izbor za odmor na planini (fyi meteorolozi su najavili sneg ove nedelje). Mi smo ih zapazili na Kim, influenserki baziranoj u Nemačkoj koja je na Instagramu poznata pod pseudonimom @blvckd0pe.

Odmah smo krenuli u online potragu za njima i saznali da im se cena (zavisno od sajta) kreće izmedju 800-900e, a da nijansa pod kojom su zavedene nosi oznaku warm desert.

Loewe
fluffy boots
Loewe

Loewe fluffy boots kao jedan od najpoželjnijih komada sezone

Ukoliko sebe smatrate trendseterom, ili ste early accepter kada je novi trend/komad u pitanju, ove čizme su idealan izbor da taj status potvrdite. Dobra stvar je što još uvek nisu preplavile Instagram, što znači da su ove fluffy boots i dalje u test trend fazi.

Uggsice sa duplim djonom već su passe (znamo da ste pali na taj trend, i ne krivimo vas). Ako nas pitate, ovo su definitivno zimske čizme sezone. Go get them.

*Mi smo ih našli na ovom linku

@blvckd0pe
fluffy boots
@blvkcd0pe

Foto: Mytheresa.com; Instagram

Učitati još
Zatvori