Must-have ove jeseni: Jedan uređaj za čist vazduh – u domu, kancelariji ili kafiću
Must-have ove jeseni: Jedan uređaj za čist vazduh – u domu, kancelariji ili kafiću

Must-have ove jeseni: Jedan uređaj za čist vazduh – u domu, kancelariji ili kafiću

Sa dolaskom jeseni, počinje i opremanje enterijera svim komadima i uređajima koji nam mogu biti potrebni u narednom periodu. Novi usisivač za jesenje čišćenje? Done! Šta je sledeće? Vođeni istom mišlju – o novim počecima i uvođenjem promena za bolju svakodnevicu – odlučili smo se da je sledeći korak da obezbedimo čist vazduh tamo gde provodimo najviše vremena. Razume se, to je pre svega kancelarija dom, a onda office i, naravno, omiljeni lokalni kafić.

Kao što već dobro znamo, ovaj period godine sa sobom donosi i veću količinu zagađenja, kako spolja, tako i u zatvorenom prostoru. Bilo da se radi o prostorijama u domu ili radnom prostoru, čist vazduh postaje imperativ.

Znamo da je čist vazduh važan – ali da li znamo zaštokoliko?

Reći da je čist vazduh neophodan za optimalno funkcionisanje može delovati izlišno, međutim, čini se da često zaboravljamo koliko je on zapravo važan. Benefiti se pre svega odražavaju na naše zdravlje, pa tako može unaprediti poboljšati rad kardiovaskularnog i respiratornog sistema. Za ljude koji pate od različitih vrsta alergija, prećlščivač vazduha može sprečiti iritacije i time poboljšati kvalitet života. Uz smanjenje zagađenosti, može doći i do značajne redukcije stresa, a time i boljeg opšteg raspoloženja. Još jedan od razloga jeste važnost koju čist vazduh ima bolji san.

Dakle, odluka je jednoglasna – ove jeseni investiramo u Xiaomi 4 Compact prečiščivač vazduha.

First things first – čist vazduh u domu? Moguće je!

Dakle, kada želimo čist vazduh u domu, želimo ga u svakoj od prostorija – od spavaće i dnevne sobe, do kuhinje i trpezarije. No, da li je to moguće uz pomoć jednog uređaja? Ispostavlja se da jeste – upravo u tome je jedna od glavnih prednosti Xiaomi 4 Compact prečiščivača vazduha. Kompaktnost ovog uređaja čini ga savršenim saveznikom koji omogućava da, uz lagano prenošenje, vazduh bude prečišćen u svakoj prostoriji. Mogućnost postavljanja na sto ili pod, u zavisnosti od potreba, značajno olakašava korišćenje.

Vlasnici kućnih ljubimaca, ovo će vam se posebno svideti

S obzirom na to da sadrži 3-u-1 filtraciju za temeljno prečišćavanje sloj po sloj, Xiaomi 4 Compact prečišćivač vazduha efikasan je u eliminisanju uobičajnih zagađivača u zatvorenom prostoru, ali i u uklanjanju alergena poput polena i prašine. Osim toga, i nakon temeljnog čišćenja, ovaj uređaj nam omogućava dodatnu podršku u eliminisanju mirisa, dlaka i peruti kućnih ljubimaca. Ako imate psa ili mačku, znate koliko je ovo zapravo važno – i, još više, koliko je teško ostvariti tako nešto.

Omiljeni član redakcije

Kancelarija je zasigurno, nakon doma, mesto na kojem provodimo najviše vremena u toku dana. S obzirom na to da ovde boravimo više sati u toku dana, važno nam je da za to vreme radimo u povoljnim uslovima, tako da efikasno i produktivno možemo završavati radne obaveze. Tako je Xiaomi 4 Compact prečišćivač vazduha pronašao svoje mesto i u Journalovom office prostoru, upravo zahvaljujući odličnim performansama – ali i elegantnom izgledu, zbog čega nam nije ostalo izbora nego da ga prihvatimo u redakciju kao ravnopravnog člana.

Xiaomi 4 Compact prečišćivač vazduha postao je jedan od omiljenih saradnika naše redakcije i zahvaljujući činjenici da proizvodi veoma nizak nivo buke, pa tako ne remeti naš fokus. Čist vazduh umanjuje iscrpljenost, što nam je posebno važno tokom višečasovnog rada. Ujedno, ovo čini Xiaomi prečišćivač vazduha idealnim i za spavaću sobu, s obzirom da na ovaj način njegova upotreba može značajno poboljašti kvalitet vašeg sna.

Kako Xiaomi prečišćivač vazduha poseduje jedinstven senzor čestica koje omogućavaju automatsko podešavanje brzine prečišćivač, znamo i da ne moramo da prekidamo pisanje i brainstorming kako bismo se posvetili uređaju. Drugim rečima, mi radimo svoj posao, a Xiaomi 4 Compact prečišćivač vazduha svoj – dakle, win-win.

Čist vazduh u kafiću? Yes, please!

Kao što već sigruno znate, ni remote rad nam nije stran, onda kada želimo da unesemo malo dinamike u radni dan. Zato često biramo neke od mnogobrojnih beogradskih (ili novosadskih) kafića kako bismo, uz ukusnu kafu i prijatan ambijent, mogli da završimo sve što je potrebno – a upravo prijatnost ambijenta zavisiće od čistoće vazduha, posebno kada se radi o prometnim lokalima kroz koje cirkuliše veći broj ljudi.

Xiaomi 4 Compact prečišćivač vazduha idealan je i za takve prostore, upravo zbog svoje visoke efikasnosti i maksimalne izlazne snage od 27W. Ovaj uređaj efikasan je ne samo u elimisanju zagađivača u prostoru kao što su polen, prašina i slični alergeni, već i dim cigareta, što je posebno važno za kafiće i lokale u kojima je pušenje dozvoljeno.

Ako je bio potreban još koji razlog…

Za kraj, a ništa manje važno, posebno ukoliko vodite računa o estetskom skladu enterijera, jeste mogućnost uklapanja novog uređaja sa ostalim elementima. I na tom polju Xiaomi 4 Compact prečišćivač vazduha zadobija naše poverenje, s obzirom na to da nenametljivim, minimalističkim dizajnom savršeno odgovara svakom stilu uređenja. Osim toga, Xiaomi 4 Compact prečišćivač vazduha možete aktivirati telefonom pomoću aplikacija Mi Home, tako da vas uvek dočeka čist i svež vazduh.

Xiaomi 4 Compact prečišćivač vazduha dostupan je za kupovinu online, kao i u Xiaomi Store radnjama širom Srbije.

Foto i video: Ljubo Ašćerić @ljubo.asceric
Lokacija: GIR Store i GIR café

Učitati još
Zatvori