Mini vodič kroz Novi Sad: Pet omiljenih mesta Une Krlić
Mini vodič kroz Novi Sad: Pet omiljenih mesta Une Krlić

Mini vodič kroz Novi Sad: Pet
omiljenih mesta Une Krlić

Influenserku i modnu dizajnerku Unu Krlić pratimo još od samih početaka kada je postala prepoznatljiva pre svega zbog sjajnog street style-a koji neguje i danas. Osim toga, pokrenula je i sopstveni brend kupaćih kostima pod imenom Sabba, o čemu smo pisali, a često je možemo videti i u Mihano Momosa kreacijama, ali i kreacijama mnogih drugih brendova koji slave i neguju originalnost i jednistven stil. Takođe, ona je i zagovornica zdravog života, te je nedavno sa nama podelila i recept za savršeno izbalansirani doručak. Aktivno deli na svom instagramu i druge dnevne aktivnosti, a sada nas vodi na svoja omiljena mesta u Novom Sadu gde živi i radi.

// Izlet //

Izlet je mali ušuškani lokal u Dunavskom parku poznat po najboljoj kafi u gradu. Otkad je otvoren apsolutno je moje omiljeno mesto u gradu. Taj specifičan koncept parka i kafića u jednom, obožavam, čak me malo podseća i na Amsterdam. Leti najčešće uzmemo neku prostirku i ležimo na travi, poručimo kafu i satima uživamo.

// Šećernema //

Šećernema je mali coffee and cake shop poznat po najukusnijim poslasticama bez šećera, glutena i laktoze. Uglavnom kad se kaže zdravi kolači ne pomisli se isprva na to da mogu biti i ukusni. Međutim, po mom mišljenju njihovi kolači su nešto najukusnije što sam ikada probala, a kada znam da su na sve to i zdravi, onda bez griže savesti svratim kod njih i to tri puta nedeljno. Omiljeni kolač mi je choco choice, koji morate da probate.

// Pascal //

Pascal je moje omiljeno mesto za zdrav doručak. Tu se moja ekipa i ja osećamo kao svoj na svome i tu se okupljamo posle jutarnjeg treninga. Ovsena kaša ili jaja sa mocarelom i spanaćem su uglavnom moj izbor, a neretko se desi i da u Pascal dođemo predveče na džin tonik kada je super muzika. Svakako kafić u kom provodim najviše vremena sa svojim društvom tokom nedelje.

// Premium salon //

Premium salon je kozmetički salon u koji idem već godinu dana. Zakazan tretman tamo mi je kao praznik. Volim da negujem svoje lice i to vreme rezervišem samo za sebe uz provereno najbolju masažu lica, ali i tela. To je nesto što me baš usrećuje i relaksira. Trudim se da budem redovna i da na svake dve ili tri nedelje odem kod njih i posvetim se sebi.

// Mechanix teretana //

Mechanix je teretana u koju idem godinama. Vezana sam za taj prostor i ljude. Ono što mi posebno prija jeste to što je teretana veoma intimna i tamo trenira uglavnom kul ekipa. Posle treninga uvek me na šanku čeka preukusni protein ili neki smoothie da brzinski povratim enegriju i nastavim dalje.

Učitati još
Zatvori