Mykonos kao destinacija promo kampanje nove kolekcije brenda Sabba
Mykonos kao destinacija promo kampanje nove kolekcije brenda Sabba

Mykonos kao destinacija promo kampanje
nove kolekcije brenda Sabba

Brend Sabba, iza kojeg stoji influenserka Una Krlić, slavi drugu sezonu postojanja. Tim povodom Una je odputovala na Mykonos (gde je čekala i veridba iznenadjenja ) kako bi napravila promo fotke za novu kolekciju kupaćih kostima. Sabba nam i ovog leta donosi novu i originalnu paletu boja koje podstiču autentičnost, individualnost i svojstvenost. Modeli inspirisani retro krojevima odjekuju samopouzdanjem i slobodom a Una se opet pokazala kao najbolji promoter sopstvenog brenda. Vodimo vas slikama na Mykonos da zajedno prodjemo kroz ovu modnu avanturu.

Ovogodišnja kolekcija sastoji se od nekoliko različitih modela prepoznatljive Unine estetike. Forme su svedene, nema suvišnih detalja a boje su birane da pristaju svakoj puti. U fokusu su simetrija i balans kao ideje vodilje čiji je zadatak da prenesu osećaj uravnoteženosti. Minimalizam je oduvek bio okosnica estetike brenda Sabba a akcenat je na dobrom kroju koji pristaje svakoj gradji. Suština ovog brenda je da podstakne autentičnost, individualnost i svojstvenost. Da nadahne važnost o sebi, slobodi i lepoti koja je definisana onim što jesmo.

Una je želela da napravi modele koje i sama voli da nosi i smatra da će , iako je tržište pretrpano over consuming problematikom, njena kolekcija naći put do publike. Zato je već tradicija da se kampanje rade namenski na nekoj super estetičnoj destinaciji (prošle godine to su bili Brijuni) jer dosta energije i truda ulaže kako u kvalitet kostima tako i u estetiku samog brenda.

Ako ste nestrpljivi, Sabba kostima možete naručiti već danas preko instagrama a za par dana nakon official launch-a i preko oficijalnog sajta.

photo: SABBA PR

Učitati još
Zatvori