Ovog leta nosi se isključivo over over oversize denim
Ovog leta nosi se isključivo over over oversize denim

Ovog leta nosi se isključivo over
over oversize denim

Zaboravite boyfriend jeans, on je uveliko izašao iz mode. Sada je aktuelan  over over oversize denim – model farmerki koje bi i vašem dečku bile velike! Ako se plašite da ćete negde na pola puta ostati bez pantalona, imamo rešenje: dobrim kaišem stegnite struk i problem je rešen. 

Y2K Inspo + patike

Off-duty top modeli i street style selebritiji oberučke su prihvatili ovaj Y2K trend a baggy pantalone kombinuju sa tank topovima i džombastim patikama. Ovo je praktično postala uniforma medju cool masom a devojke kupuju tri broja veće farmerke, neke čak i na muškom odeljenju, kako bi malo suzile struk a ostavile veoma široke nogavice. Hip hop kultura svojevremeno je lansirala ovaj model farmerki u nebesa dok su TLC i Aaliyah najbolje nosile ovaj trend.

Baggy pantalone + štikle

Kombinovanjem veoma širokih nogavica i cipela na štiklu dobijamo savršen combo za letnji izlazak u grad. Gore nosite korsete, bodije ili klasik atletske bele majice ali u tom slučaju ide over accessorize momenat sa dosta nakita. Ako ipak birate ovaj combo za dnevnu varijantu uz to idu clean ostatak stajlinga i dobre naočare za sunce kao što nosi Una Krlić.

Slides mania

Jedan od najvećih spring/summer ’22 trendova jesu popularne slides. Ove nenametljive papuče idealne su da ih navučete dok završavate neke dnevne aktivnosti ili vas prosto mrzi da vezujete kaišiće i pertle na komplikovanijoj obući. Uparite vaše omiljene udobne papuče uz oversize denim, kao Lena Perminova, i za rezultat imatećete naj efortless autfit dana.

Shopping vodič za oversize jeans: 

Maison Margiela
Zara
Calvin Klein Jeans
Pull & Bear
Zara

photo: instagram.com (closedofficial ; hoskelsa ; hannaschonberg ; haileycandiid ; lenaperminova ; beaudeboer ; katarinakrebs ; unakrlic ; anastasiyatairi ; zara.com ; pull&bear.com ; Farfetch.com

Učitati još
Zatvori