Kendall Jenner viđena na koncertu Bad Bunnyja: Da li je pomirenje na pomolu?
Kendall Jenner viđena na koncertu Bad Bunnyja: Da li je pomirenje na pomolu?

Kendall Jenner viđena na koncertu Bad
Bunnyja: Da li je pomirenje na pomolu?

Kendall Jenner i Bad Bunny – par koji često zauzima naslovne strane i glavne teme društvenih mreža. Nakon što su viđeni na afterparty-ju Met Gale, Kendall Jenner je uočena na koncertu svog bivšeg dečka.

Kendall Jenner je u poslednje vreme poprilično zauzeta. Nakon Kendall Jenner i EREWHON kolaboracije, njena bela Rodarte haljina našla se na Journal wishlist-i. Sada se okrećemo privatnom planu ove zvezde i pitamo se: Da li su se Bad Bunny i Kendall Jenner pomirili?

@meibyg_

Yo no podia creer que era ella omg 🤣 en el concierto de Bad bunny en Orlando ayerrrrrr

♬ sonido original - meibyg

Kendall Jenner i Bad Bunny – reunited?

Bad Bunny je održao koncert u Kia Center u Orlandu. Sudeći po videima sa društvenih mreža, Kendall Jenner mu je bila jedan od najvećih fanova.

Na TikTok-u osvanuo je video Kendall Jenner kako uživa u nastupu svog (allegedly) bivšeg momka Bad Bunnyja. Zvezda Kardashian-Jenner porodice pojavila se na nastupu u crnom duksu iz Bad Bunny’s Most Wanted tour merchandise linije i veselo đuskala cele večeri.

Nismo sigurni koliko nas je činjenica o njihovom ponovnom viđanju iznenadila. Naime na Met Gala afterparty-ju Kendall i Bad Bunny izgledali su poprilično blisko. Ovaj ponovni susret dogodio se samo nekoliko dana nakon glamurozne večeri na Met Gali, gde su se oboje pojavili u zapanjujućim izdanjima. Nakon zvaničnog dela događaja, Kendall i Bad Bunny, čije je pravo ime Benito Antonio Martínez Ocasio, viđeni su kako se druže na jednom od ekskluzivnih afterparty-ja. Taj potez je odmah pokrenuo glasine o mogućoj obnovi njihove romanse.

Podsetimo, Kendall Jenner i Bad Bunny su bili u vezi nekoliko meseci prošle godine, ali su raskinuli zbog zauzetih rasporeda i razlika u prioritetima. Ipak, čini se da su zadržali dobar odnos, što se vidi iz njihovih nedavnih susreta.

Hoće li ovaj ponovni susret rezultirati obnovom njihove veze, ili je reč samo o prijateljskoj podršci, ostaje da vidimo. U svakom slučaju, Kendall i Bad Bunny su pokazali da su i dalje bliski, što je izazvalo veliku pažnju njihovih fanova i medija.

Foto: Instagram: @kendalljenner, @badbunnypr, @holacom; TikTok:  @meibyg_

Učitati još
Zatvori