Wishlist: Rodarte Silk Crepe Bias haljina
Wishlist: Rodarte Silk Crepe Bias haljina

Wishlist: Rodarte Silk Crepe Bias haljina

From East Coast to West Coast, from Garden of Time, to Garden of California ili ovog puta bolje rečeno u raj Rodarte sveta, čija nam vrata danas otvara Kendall Jenner u svojoj Off White Silk Crepe Bias Dress.

As seen on Kendall.

U poslednje dve nedelje outfiti Kendall Jenner su zaista on-point kada je zvezdano nebo u pitanju. Na Met Gala bila je epitom i pogođene teme i ispoštovane surove igrice u kojoj something always new ne znači baš uvek dvanaest poena od modne zajednice. Međutim nakon spuštanja zavese vreme je došlo da se vratimo u realan život, u kome stilske igre i dalje vodi upravo the most fashionable [?] K. Za svog glavnog partnera u tome joj je pomogao ovog puta Rodarte, čija popularna Crepe Bias Dress izgled savremene princeze donosi na digitalne kanale u kojoj ovog puta famozno the one menjamo upravo ovim, wishlist modelom.

Rodarte, američki brend osnovan od sestara Kate i Laura Mulleavy 2005. godine u LA, California, odlikuje se romantičnim i konceptualnim pristupom, koji se ogleda kroz inspiraciju pejzažem, umetnošću, filmom, poezijom i kulturom. Upravo kroz umetnost se preliva modni izraz brenda koji se odlikuje ženstvenim komadima koji sami po sebi predstavljaju mala modna umetnička dela. Upravo takav je i model koji je odabrala Kendall za svoju fairytale bajku na javi koju naš modni žiri u snovima iz Jenner bašte seli u svoju all time fav wishlistu u kojoj svoju baštu boji off-white, blue, yellow and brown bojama.

Foto. Instagram @kendalljenner / @rodarte

Učitati još
Zatvori