Kolaboracija Kendall Jenner i EREWHON marketa je tu – a da li ovaj smoothie vredi nešto više od dvadeset dolara?
Kolaboracija Kendall Jenner i EREWHON marketa je tu – a da li ovaj smoothie vredi nešto više od dvadeset dolara?

Kolaboracija Kendall Jenner i EREWHON marketa je tu – a da li ovaj smoothie vredi nešto više od dvadeset dolara?

Kalifornija, preciznije Los Anđeles, i njeni lokaliteti koji u svojoj srži imaju spone s  entertainment industrijom u poslednje vreme nalaze se na našem radaru. Prošlog puta to je bila Pechuga Vintage, koncept koji poseduje jednu od najbogatijih arhiva kako Gaultierovih kreacija tako i Diora, a sada je to EREWHON. Ako se pitate šta je to EREWHON, neki bi rekli najestetičniji market u Kaliforniji dok bi drugi naglasili da je samo overpriced. U suštini, ovaj prestižni market od svog prehrambenog poslovanja napravio je brend koji za svoje artikle drži nešto višu cenu od ostalih.

EREWHON nas uvek iznenadi svojim smoothie kolaboracijama sa poznatima, a ovog puta ona je bila sa jednom od Jenner sestara. Kendall Jenner izbacila je smoothie sa EREWHON marketom, a evo i koji je ukus ovog puta u pitanju.

What’s the secret?


I ako se pitamo šta je to što pored uticaja ličnosti sa kojima EREWHON sarađuje natera kupce da za smoothie sa strane ostave nešto više od dvadeset dolara, činjenica je da su od ovih kolaboracija napravili trend. Jedna od najuspešnijih definitivno je bila ona sa Hailey Bieber i Strawberry Glazed smoothiem, kao i sa Gisele i Emmom Chamberlain.

Da li je tajna u sastojcima, poznatima ili ceni? Ili se možda ključ krije zapravo u ukusu, sanzaćemo kada Journal Gastro insider zakorači na terioriju Los Anđelesa.

Peaches and Cream by Kenny


Kendall Jenner kao svoj izabrani ukus selektovala je Peaches and Cream. I ako smo od Kendall očekivali pre alkoholni smoothie sa 818 tekilom kao glavnim akterom, međutim Kris Jenner je verovatno na trenutak sebi dala oduška. U samoj srži ovog napitka nalaze se sveže breskve, coconut cream, aloe vera sok, lucuma, kambuča i elektroliti. Po njegovim sastojcima možemo zaključiti da je itekako hranljiv i zdrav a ne sumnjamo da je i izvanrednog ukusa.

Ovog puta to je bila Kendall Jenner, a nas interesuje ko je sledeća poznata ličnost koja će uraditi kolaboraciju sa EREWHON marketom?

Foto: Instagram /@kendalljenner, @erewhon

Učitati još
Zatvori