Donosimo vam predlog malih komada nameštaja koji su stvoreni za velike promene u vašem enterijeru
Donosimo vam predlog malih komada nameštaja koji su stvoreni za velike promene u vašem enterijeru

Donosimo vam predlog malih komada nameštaja koji su stvoreni za velike promene u vašem enterijeru

Nedavno smo započeli temu o uređenju unutrašnjosti vašeg doma, te smo prvo razgovarali o bojama i pružili vam nekoliko preporuka kako da se odlučite za pravu paletu. Jedan od saveta odnosio se na izbor nameštaja koji predstavlja polaznu tačku vašeg odabira kako stila dizajniranja, tako i kolorita koji će dominirati u vašem okruženju. Danas, pak, fokus pomeramo na male komade nameštaja koji će zaista učiniti da naš dom izgleda trendy.

Kada planiramo osveženje životnog prostora, uvek razmišljamo o interesantnim i cenovno prihvatljivim komadima nameštaja. Pre svega potrebno je da budu praktični, kako bi se savršeno uklopili u sve prostorije. Zatim, kako nalaže pravilo izbora palete boja 60-30-10, mali komadi nameštaja spadaju u srednji procenat. Drugim rečima, boja koja će se nalaziti na 30% površine vašeg doma odgovara bojama manjim komadima kućnog dekora. Postupak kupovine ne mora da zahteva previše vremena. Naš savet je da unapred osmislite koji deo doma želite da oživite. Nakon toga, odredite budžet i krenete u nabavku.

Kućni dekor manjih dimenzija poput stočića ili ormarića, na vrlo jednostavan način oživeće vaš životni prostor. Kako bismo vam olakšali potragu za jedinstvenim komadima nameštaja, u nastavku vam donosimo nekoliko ideja koje smo pronašli u novom JYSK asortimanu. Prema rečima Rikke Høst, menadžerke kategorije nameštaja u kompaniji JYSK, nova kolekcija nameštaja odiše modernim dizajnom, zanimljivim bojama, materijalima i oblicima.

Mali komadi nameštaja stvoreni za velike promene

ormarić ''MALLING''

Zidni ormarić MALLING pokazao se sjajnim izborom. Sada je dostupan i u novoj, zagasito plavoj nijansi koja predstavlja idealan način da osvežite kupatilo, kuhinju ili trpezariju.

stočić ''ARCH''

Još jedan atraktivni novitet je pomoćni stočić ARCH. Svojom bordo bojom i okruglim oblikom svakako privlači pažnju. 

stočić ''HALBY''

Ukoliko volite jednostavniju estetiku, onda je stočić HALBY u boja peska idealan izbor. Ovaj komad nameštaja je veoma praktičan zbog svoje funkcionalnosti i lakoće premeštanja. Interesantno je da može poslužiti i kao noćni stočić, ali i kao nameštaj pogodan za hodnik. 

polica ''MAGSTRUP''

Jedan od načina da pružite novi život onome što već posedujete jeste da izložite svoje knjige ili časopise na novoj polici MAGSTRUP. U ovu policu će se idealno uklopiti vaše omiljene knjige recepata.

kolica ''JUKKERUP''

Kolica JUKKERUP mogu da posluže za čuvanje začina ili pak kao mesto za vaše biljke. Bilo kako bilo, upotpuniće vaš kuhinjski dekor.

Svi proizvodi dostupni su u JYSK radnjama i na JYSK.rs.

Učitati još
Zatvori