Unmatched nails trend i kako se to različitosti privlače
Unmatched nails trend i kako se to različitosti privlače

Unmatched nails trend i kako se to
različitosti privlače

Možemo bez preteranog suzdržavanja da ovu godinu okarakterišemo kao period hiperprodukcije trendova i još haotičnije smenjivanje istih pogotovo kada je reč o beauty zajednici. Ako bismo pokušali da sumiramo dosadašnje stanje svakako bismo rekli da je pojam quiet luxury bio najdominantniji. Vođeni postavljenom premisom dolazimo do zaključka da su trendovi kao što su milk nails u različitim nijansama, naked nails, lipgloss nails i začetnik ovogodišnjih clean girl aesthetic pravaca u svetu manikira – vanilla frenchI tako smo se našli u začaranom trenutku, sve do sada – jer je unmatched nails polako počeo da pronalazi svoj put do savremene pop kulture.

Različitosti se privlače

Kao i u životu, tako i u svetu manikira. Ima nešto teško objašnjivo u gotovo okom vidljivoj privlačnosti suprotstavljenih strana. Sve što nije „isto kao mi“ razvija nam dozu znatiželje koja nas navodi na pomisao da želimo baš „to“. Možda bi poneku Devicu užasavao različit manikir na svakom noktu, ali zaista jeste vredno eksperimentisanja i izlaska iz zone komfora. Osmislite scenario i ispričajte svoju priču.

Long story short

I ne zaboravite – prirodan izgled će uvek biti „u modi“. Stoga, ne nasedajte pod pritiske nametnutih normi i dugačkih noktiju. Volimo ih, ali nisu nužnost. Ukoliko zaista preferirate kratke nokte, unmatched nails trend učiniće vaš svakodnevni manikir dovoljno dinamičnim. Nail art umetnici nude zaista širok spektar stilskih igrica kada je u pitanju manikir i svaki može da posluži kao odlična inspiracija ili pravac kreativnog razmišljanja.

Baš poput Louis Vuitton revije pod kreativnom direkcijom Pharrella Williamsa – unmatched nails trend negira sve što tihi luksuz nalaže. Jer, ovaj trend, poput LV logomanije, govori veoma prodornim glasom. Uostalom, jednostavnost i mirne look-ove ostavljamo sa prvim naznakama o kraju leta i uspostavljanju jesenjih ideologija. Prvi vesnici kažu da se ove godine vraća i red makeup manija.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori