Vanilla french nails: Da li su ovo potencijalno ovogodišnji „glazed donut“ nokti?
Vanilla french nails: Da li su ovo potencijalno ovogodišnji „glazed donut“ nokti?

Vanilla french nails: Da li su ovo potencijalno ovogodišnji „glazed donut“ nokti?

Nedavno smo zašli u tematiku vanilla girl trendaa neki od nas su možda i modifikovali sopstveni stil života da prati okvire takozvanog „mekanog“ života. U svakom slučaju, fenomen online kulta „vanila estetike“ tek je u fazi nastajanja, a njegov potpuni oblik možemo tek da očekujemo u nekom trenutku ove godine. Onda je samo pitanje vremena kada će doći do novog trenda na supornom polu lestive estitke, koji će neminovno dovesti do opadanja poželjnosti „vanila života“, a onda sasvim izvesno i njegovog kompletnog pada.

Međutim, nema potrebe za nepotrebnim preskakanjem koraka koji nam neminovno slede, stoga i dalje možemo uživati u najboljem od onog što nam društvene mreže serviraju. Konkretno, u ovom slučaju na pomolu je potencijalno nail trend koji nastoji da bude ovogodišnja verzija glazed donut trenda, takozvani french vanilla nokti. S obzirom da je ovo velika tvrdnja sama po sebi, vreme je da iznesemo naše argumente.

Budući da je celebrity manikirka koji stoji iza famoznih Hailey Beiber glazed donut noktiju, ista manikirka koja je nedavno objavila vanilla french nokte u pitanju, dovoljan je dokaz da na vreme proglasimo trend alert. Stoga, nije iznenađujuće ako Zola Ganzorigt, celebrity manikirka bazirana u Los Anđelesu sa listom klijenata na kojoj se nalaze ličnosti popt Kylie Jenner, Kendall Jenner, Hailey Bieber, Sidney Sweeney i Adel, opet dovede besumičnog rekreiranja još jednog nail trenda na društvenim mrežama koji nose etiketu @nailsbyzola.

Za sada, vanilla french nokte uočili smo na Kylie Jenner i Adele, a samo je pitanje vremena kad ćemo videti detaljne how-to Tiktok videe za postizanje ovog trenda. Do tada, mi ćemo se pobrinuti za to.

How to: Vanilla french

Vanilla french nokti, kako samo ime i nalaže, zapravo podrazumeva samo malu izmenu standardnih french noktiju. Sve što je potrebno jeste da umesto kreč bele boje koje biste inače koristili za crtanje frenča, iskoristite mlečno belu nijasnu. U suštini, ovaj trend je samo nežnija verzija večitog klasika kad su nokti u pitanju.

Ukoliko ste odlučni da vam nokti ispadnu gotovo identično kao oni iza kojih stoji Zola Ganzorigt, donosimo proizvode kojima se ova celebrity nail umetnica koristila da kreira ove nokte.

Proizvodi

OPI Nail lacquer - Funny Bunny
OPI Nail lacquer - put it in neutral

Foto: Instagram, OPI

Učitati još
Zatvori