Zaboravite na uvijač za trepavice – lash primer je sve što vam treba
Zaboravite na uvijač za trepavice – lash primer je sve što vam treba

Zaboravite na uvijač za trepavice – lash
primer je sve što vam treba

Baze za različite make-up proizvode dobro su poznate u svetu lepote. Bilo da su namenjene za lice, kapke ili usne, one predstavljaju odličnu podlogu za proizvod koji sledi. Osim što produžuju trajanje šminke, njihova lagana tekstura olakšava dalje korake i čini make-up look ujednačenijim. Međutim, u poslednje vreme izdvojio se još jedan proizvod ovog tipa koji ne samo da ispunjava sve navedene stavke već pruža i dodatni volumen – u pitanju je primer za trepavice.

Pretežno bele boje i istog takvog pakovanja, on razdvaja trepavice i omogućava maskari da se bolje zalepi za njih. Dajući im epitet sky high, njegovom upotrebom trepavice mogu da dobiju izgled veštačkih. Ukoliko ste se nekada zapitali koji proizvod neka devojka koristi i zašto su njene trepavice toliko izražene, a opet prirodne – odgovor verovatno nije u maskari ili uvijaču za trepavice. Njena tajna je možda upravo u dobroj bazi, odnosno pripremi trepavica za bilo koji proizvod koji je potom usledio.

Šta lash primer sadrži u sebi?


Prilikom odabira svakog proizvoda posebnu pažnju treba obratiti na sastav, a ista situacija je i sa ovim. Iako identičnog pakovanja, lash primer za razliku od maskare u sebi sadrži sastojke čiji je glavni cilj negovanje trepavica. Mnogi u sebi sadrže vitamin E, različite maslace i specijalna ulja koja bi trebalo da spreče iritacije i pruže dodatnu hidrataciju. Pojedini čak doprinose ne samo dužini već i gustini trepavica, te su se posle njihove upotrebe pojedini zapitali da li su koristili koristili lash primer ili lash serum.

How to: Lash primer


Nanošenje ovog prozivoda je veoma jednostavno. Pre nego što to učinite, trepavice blago začešljajte prstima ka gore, a po želji ih i uvijte. Kao i uvek, a little goes a long way, stoga višak skinite sa četkice. Nanesite ga od korena ka vrhovima trepavica i to ponovite nekoliko puta. Ipak, činite to pažljivo kako biste izbegli clumpy efekat. Sačekajte nekoliko sekundi da se primer osuši i potom nanesite maskaru po izboru.

Journal izbor: Lash primer


Učitati još
Zatvori