Top četiri seruma za rast trepavica
Top četiri seruma za rast trepavica

Top četiri seruma za rast trepavica

Nega obrva i trepavica postala je podjednako važna kao i nega kose. Old school saveti glasili su: ricinusovo ulje pred spavanje i nema greške. Koliko god ovo ulje bilo delotvorno, njegova tekstura je poprilična teška, pa se možete se ujutru probuditi sa ulepljenim očima.

Na tržištu postoje serumi koji sadrže više hranljivih sastojaka, i svaki od njih ima svoju ulogu. Oni štite trepavice, regenerišu ih nakon agresivnog skidanja maskare i podstiču njihov rast.  Malo smo se raspitali po beauty krugovima, nakon čega smo se odlučili baš za ova 4 seruma koje delimo kao Journal preporuku.

LashFOOD

Ovaj LashFOOD serum prati jako dobar glas, a stručnjaci kažu da je jedan od najboljih na tržištu. Cena mu nije mala, ali čini čuda za vaše trepavice. Ovo je jako delotvoran serum, 99% napravljen od prirodnih sastojaka i dermatološki testiran. Nanosi se duž cele linije kapka, na koren trepavica i može se koristiti više puta dnevno.

The Ordinary

The Ordinary serum za rast trepavica vrlo je lepo koncentrovan i lagan za nanošenje. Sadrži peptide, sastojak koji je trenutni #1 favorit beauty industrije. Takodje, ovo je veganski, gluten free proizvod i dolazi u recikliranom pakovanju. Ako ste fan The Ordinary kozmetike, definitivno testirajte ovaj serum.

Milk Make Up

Američki beauty brend MILK poznat je po svojoj Kush liniji i prirodnim sastojcima koji se biraju za sve beauty proizvode. Ovaj serum nanosite ujutru i uveče, i obavezno čekajte dva minuta da se osuši i lepo upije pre bilo kakvog kontakta sa očima. Dolazi u preslatkom pakovanju, a od nedavno Milk kozmetiku možemo naći u Sephori u Srbiji pa možete da tražite tester.

Artdeco

Ovaj providni serum za negu podstiče zdravu regeneraciju i prirodan rast trepavica. Daje im elastičnost koja im je preko potrebna nakon skidanja maskare koje može dosta da ih iziritira. Glicerin, kao jedan od osnovnih sastojaka, pruža hidrirajući efekat nakon čeka su trepavice manje sklone lomnjenju. Možete ga aplicirati više puta u toku dana.

Foto: Instagram; Sephora.com

Učitati još
Zatvori