Soft grunge eyeliner – znamo kako da kreirate eyeliner u skladu sa popularnom grunge estetikom
Soft grunge eyeliner – znamo kako da kreirate eyeliner u skladu sa popularnom grunge estetikom

Soft grunge eyeliner – znamo kako da kreirate eyeliner u skladu sa popularnom grunge estetikom

Grunge je stilski pravac koji je zavladavao 90-ih godina, i karakterističan je po svom nekonvencionalnom pristupu modi i lepoti. Odvažan i taman , ovaj makeup look može da se kombinuje sa bilo kojom modnom estetikom. A kao što ste verovatno i primetili, grunge look is back. Journal beauty tim je detektovao ovaj trend na samom početku godine, a kako je 2024. godina u kojoj menjamo pravila, grunge stil ćete neko vreme definitivno viđati u našoj beauty rubrici. Clean girl estetiku i soft glam look i dalje afirmiše beauty zajednica, ali je ipak grunge look sada preuzeo veći deo spotlight-a. Nedavno smo rekreirali look popularne manekenke Gabbriette Bechtel čiji je signature makeup upravo grunge. Za one koji vole da samo deo makeup-a bude u ovom stilu, donosimo savete kako da kreirate soft grunge eyeliner.

Eyeliner je česta tema naše beauty rubrike. Jedan od razloga je taj što smo svesni da ovaj beauty proizvod nije najjednostavniji za primenjivanje. Štaviše, sigurni smo da je svima neretko zadavao poteškoće. Na svu sreću, postoje mnogo kreativniji načini da se oko konturiše i definiše. Jedan od njih jeste korišćenje senke za oči. Bilo da želite da kreirate tanku i oštru liniju ili oblik smokey krila, senka za oči može odlično poslužiti kao zamena za eyeliner. Viralan trik za postizanje prirodnog izgleda eyelinera je naš omiljeni trik, pored onog uz pomoć kojeg dolazimo do savršene iner corner linije. Za one koji su veštiji u nanošenju eyelinera, predstavili smo eyeliner u obliku mašnice odnosno bow eyeliner. 

How to: Soft grunge eyeliner

Ovaj izgled eyelinera se postiže na malo drugačiji način nego inače. Potrebana vam je crna olovka za oči i tečni eyeliner. Takođe, braon senka za oči ovde igra bitnu ulogu. Na donjoj i gornjoj liniji kapka povucite liniju. Braon senku nanesite na liniju donjeg kapka, Izblendajte. Kada ste to uradili, pređite na kreiranje iner corner linije. Potrebno je da je kreirate tečnim eyelinerom. I za sam kraj, braon senku za oči dodajte i u unutrašnji ugao oka. Cilj je da eyeliner izgleda ujedno i messy i uredno.

Učitati još
Zatvori