Eyeliner hack: Brzo i jednostavno do savršene inner corner linije koja se ne razmazuje
Eyeliner hack: Brzo i jednostavno do savršene inner corner linije koja se ne razmazuje

Eyeliner hack: Brzo i jednostavno do savršene inner corner linije koja se ne razmazuje

Savremeno poimanje šminkanja kod kuće bespogovorno nameće imperativ da smo svi zaista dobri u postizanju izgleda koji odgovara našem senzibilitetu i crtama lica. A, kada i kako smo došli do toga da ćemo radije provesti više vremena pred ogledalom i usavršavati svoje makeup tehnike nego dopustiti preofesionalcima da nas našminkaju? Odgovor je vrlo jednostavan, onog trenutka kada su se na YouTube platformi pojavili brojni tutorijali koji su nas ohrabrili u nameri da naučimo makar osnove tehnike šminkanja, a ubrzo i neke zahtevije poput savršeno iscrtanog eyelinera. Fast forward, dobili smo TikTok na kojem se nalazi zaista veliki broj beauty i makeup saveta i trikova koji su postali neizostavan deo naše rutine. Stoga, ovog puta prepisujemo još jedan eyeliner hack koji će nam omogućiti brzo i jednostavno iscrtavanje inner corner linije bez razmazivanja.

Eyeliner hack za početnike

Uveliko smo vam otkrili da je za postizanje idealnog cat eye izgleda tajna u inner corner liniji, te smo vam predočili i jednostavan trik za postizanje željenog looka. Naučili smo da nam je za izvlačenja ajlajnera u unutrašnjim uglovima oka neophodno da deo oko nosa zategnemo blagim potezima, a zatim strpljivo i sa veoma tankom četkicom pređeno na iscrtavanje. Međutim, ono što nismo naučili jeste kako da iscrtana linija ostane tu gde jeste i da se posle nekog vremena ne razmaže.

How to: Inner corner linija eyelinera koja se ne razmazuje

Tehniku iscrtavanja unutrašnje linije oka smo uveliko implementirali u našu makeup rutinu, a sada je vreme da se pozabavimo problemom postojanosti. Društvene mreže još jednom priskaču u pomoć. Eyeliner hack ovog puta kaže – vodootporna olovka za oči u boji kože.

Kada ste iscrtali eyeliner u unutrašnjoj liniji oka neophodno je da ispod nje iscrtate i liniju vodootpornom nude olovkom za oči koja će sprečiti dalje razmazivanje, a dugotrajnost oštrog izgleda će vas iznenaditi. U nastavku pogledajte how to video i prepišite korake.

Učitati još
Zatvori