All metallic everything: Izdvajamo komade u zlatnoj i srebrnoj boji
All metallic everything: Izdvajamo komade u zlatnoj i srebrnoj boji

All metallic everything: Izdvajamo komade
u zlatnoj i srebrnoj boji

Kada smo krajem prošle godine izdvojili sedam savršenih metalik torbi, mislili smo da će jedan komad srebrne nijanse biti taman koliko je potrebno da preguramo sezonu (pardon our French). Međutim, uskoro su usledila Nedelja mode u Parizu i shvatili smo da jedan komad neće biti dovoljan ukoliko želimo da se istaknemo među tolikim brojem svetlucavih komada. Tako je zaključak bio više nego očigledan – ovog leta nosimo all metallic everything.

Srebrno ili zlatno… ili oba?

Retrogradno, teško je reći odakle je ovaj trend dospeo. Međutim, ko god da je odlučio da za ovu sezonu predloži upravo zlatne i srebne nijanse – hvala mu/joj. Na prvi pogled se može činiti da su ovi komadi stilistička prepreka, te da zahtevaju posebnu kreativnost kako bi se uklopili u određeni autfit. Istina je, zapravo, sasvim drugačija. Bilo da se radi o torbi, naočarama ili cipelama, ovi aksesoari umnogome olakšavaju pripreme. Kako će nesumnjivo biti primećeni gde god da se pojavite, biće dovoljno i da za ostatak autfita odaberete sasvim jednostavne, svedene komade. Ako postoji savršen primer statement komada, onda su to nesumnjivo metalik aksesoari.

Isto važi i za odevne elemente u ovim nijansama. Zlatnim pantalonama ili srebrnim topom (ili, što da ne, oba?) možete dobiti idealan autfit za noćne avanture pod svetlima disko kugle, a da se čak niste ni potrudili.

I pre nego što rasprava uopšte počne – da, dozvoljeno je kombinovanje zlatnih i srebrnih komada. Kontrasti bilo koje vrste ono je što daje dinamičnosti svakom autfitu, zato ko god je rekao da dve metalik nijanse ne treba spajati, očigledno nije znao kako da se zabavi.

Silver fox

zara
bershka
zara
bershka
bershka
zara
zara
zara
zara
zara
pull&bear
h&m
pinko

Golden lion

zara
zara
zara
zara
pull&bear
zara
zara
zara
stradivarius
stradivarius
bershka
loqi
bershka

Foto: Zara / Bershka / Stradivarius / H&M / Pull&Bear / Miamaya / Koncept45 / Instagram

Učitati još
Zatvori