Klasika je in: Pet timeless manikira koji su uvek u trendu
Klasika je in: Pet timeless manikira koji su uvek u trendu

Klasika je in: Pet timeless manikira
koji su uvek u trendu

Nakon Hailey Bieber glazed donut manikiru, baršunastim noktima, micro frenchu, blueberry milk noktima, prelazimo na manikire koji nikada ne izlaze iz mode, a uvek izgledaju lepo i uredno. To su manikiri koje će uvek izgledati elegantno, bez obzira na to što je u tom trenutku proglašeno trendom. Neki će ove manikire nazvati old money ili quiet luxury, ali činjenica je da se samo radi o manikirima koji su decentni i veoma nosivi. Ruke i nokti s njima izgledaju sređeno i njegovano.

Francuski manikir

Nijedan popis večitih klasika ne može proći bez francuskog manikira. Bio on na prirodnim, kraćim ili dužim noktima, uvek izgleda lepo i elegantno. I dok će se mnogi sećati onih „starinskih“ debelih francuskih manikira, ove današnje su puno decentnije i tanje.

Neutralni manikur

Neutralni manikur proteklih godina dobijao je svakakva imena, ali mi se držimo ovog originalnog. Radi se o manikiru koji izgleda veoma prirodno, ima primese ružičaste, a odlično vizualno izdužuje prste. Uz to, ako idete na trajni lak ili veštačke nokte, ne vidi se toliko razlika između vašeg prirodnog nokta i gela kada nokti izrastu.

Providni manikir

Ako je nešto doživelo eksploziju popularnosti u 2023. godini, to je sjajni i providni lak. Mnogi su birali upravo kratke i prirodne nokte. Oni su bili lepo sređeni, oblikovani i njegovani, a na njima je bio tek sjaj. Ovaj manikir idealan je za sve minimaliste koji žele da im nokti budu uredni i elegantni, ali nemaju vremena i strpljena sediti satima u beauty salonu.

Crveni lak

Još jedan bezvremenski klasik svakako je crveni lak. Bilo da imate kratke ili duge nokte, crvena boja uvek izgleda lepo. Bitno je samo da je nanesena uredno, a na vama je da izaberete nijansu. Kada je reč o obliku noktiju crveni lak ide i na četvrtaste, oble, kao i bademaste nokte.

Mlečni manikir

Mlečno beli manikir takođe je jedan od klasika koji izgleda veoma elegantno. Vreme onih korektor belih noktiju je iza nas i biramo ove mlečne manikire koji su pomalo i providni. Kroz njih se lagano nazire prirodni nokat, super su izbor za sve oblike noktiju i naglašavaju vašu put, pogotovo ako se tamniji.

Članak je preuzet sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori