Hypebeast hairstyle inspo: Blinged out ukosnice
Hypebeast hairstyle inspo: Blinged out ukosnice

Hypebeast hairstyle inspo:
Blinged out ukosnice

We’ve seen it all, and we tried it too. Od duohromatskog gela za kosu, preko oslikavanja kosehair spray paint-a, pa sve do zihernadli u kosi, beauty fanatici iznova i iznova opravdavaju svoju titulu neumornih kreativaca. Međutim, kreativnog izražavanja nikada dosta, stoga se na našem hypebeast beauty radaru neretko nađu upravo trendovi koji pomeraju granice konvencionalnog. Ovoga puta, u pitanju su blinged out ukosnice, a sve vezano za to kako postići ovaj izgled prepisujemo od Instagram cool girl Camille, a.k.a. @okaymillie.

@cuhhmillie

Super duper easy hair tutorial 💁🏻‍♀️ gold hair rings from michaels and bobby pins from amazon!

♬ original sound - cartiiculture

How to: Blinged out ukosnice 

Kao što to Camille objašnjava u svom TikTok videu, u pitanju je jednostavna frizura koja deluje da zahteva mnogo više truda nego što to jeste slučaj. Za postizanje ove frizure potrebne su nam samo metalne ukosnice (zlatne ili srebrne) i bling, odnosno dodatak, po izboru. Taj dodatak može da varira u skladu sa tim koji izgled želite da postignete, bolje rečeno, u kom stilskom pravcu idete ovog puta. Najvažnije je samo da vaši dodaci imaju prsten kroz koji će ukosnica moći da prođe.

Dakle, na red dolazi nezaobilazni diy momenat. Izgled blinged out ukosnica postići ćete spajanjem ukosnica sa vašim blingom po izboru, mi predlažemo bilo kakvu varijaciju metalnih alkica, šarenih privezaka, perlica ili slično. Nakon toga, jednostavno zakačite ukosnice tako da postignete željeni izgled, mi smatramo, more is more. 

@cuhhmillie

Replying to @Iris My signature hairstyle from here on out ⭐️

♬ summer walker x bk hell n back - BK

Foto: TikTok (@cuhhmillie)

Učitati još
Zatvori