Glitter gel za kosu je najnovija hairstyle inspiracija na našem beauty radaru
Glitter gel za kosu je najnovija hairstyle inspiracija na našem beauty radaru

Glitter gel za kosu je najnovija hairstyle
inspiracija na našem beauty radaru

Svaki modni i beauty fanatik dobro zna važnost formiranja onog nama karakterističnog stilskog izdanja u kojem ćemo se osećati prijatno u day-to-day varijanti, ali i koji će karakterisati naš vizuelni identitet koji nastojimo da emulirano na svakodnevnom nivou. Oni, međutim, takođe vrlo dobro znaju važnost da se kad-tad izađe iz tog postavljenog okvira, i poigra sa trendovima ne bi li se zasitila večita potreba eksperimentisanja sa izgledom. Stoga, kada je naš beauty radar naišao na glitter hair gel look kreatorke Chloe Isabellah, znali smo da je u pitanju najnovija hairstyle inspiracija koju želimo da isprobamo. U prevodu, mentalno smo već u letnjoj sezoni i već znamo beauty izgled koji ćemo ove godine nositi na predstojećim muzičkim festivalima. Can you blame us?

How to: Glitter hair gel

Iako glitter gel za kosu deluje kao ambiciozni poduhvat za one kojima igranjem sa različitim frizurama nije deo svakodnevnice, ceo proces zahteva samo tri proizvoda, par minuta i malo “slikarskih” sposobnosti.

Dakle, na odabranoj podlozi za mešanje mešamo gel za kosu po izboru sa popriličnom količinom chrome praha kao i glittera po izboru. Prozivode mešamo četkicom za šminku ili četkicom za zube, a potom “prečešljavamo” pramenove kose na kojima želimo da postignemo glitter efekat.

Ovaj efekat će se najbolje prikazati na frizurama koje podrazumevaju zaglađenu kosu, poput različitih vrsti punđi, pletenica i slično.

U nastavku pogledajt na koji način beauty kreatorka Chloe Isabellah postiže glitter hair gel izgled.

Učitati još
Zatvori