Hypebeast hairstyle inspo: Hair paint
Hypebeast hairstyle inspo: Hair paint

Hypebeast hairstyle inspo: Hair paint

Vreme je da povadimo zihernadle iz kose, jer ova hypebeast sreda donosi još jednu u nizu edicija naše hypebeast hairstyle rubrike. Ovoga puta, međutim, imamo priliku da kombinujemo naše večite favorite kao što pletenice i punđe, sa našom kreativnom stranom. Rezultat? Hair paint, odnosno, oslikavanje kose.

Meet Dee 

Kada je u pitanju make-up look koji stavlja naglasak na graphic liner, make-up umetnica bazirana u Los Anđelesu @deemakeupart prednjači u tome. Osim što je njen profil epicentar kreativnosti i prikaz šminke kao svojevrsne umetnosti, Dee sarađuje sa poznatim ličnostima kao što su SZA i Rico Nasty stvarajući mnogobrojne nekonvencionalne look-ove. Međutim, kada Dee ne radi na nekom kompleksom izgledu ajlajnera na svom (ili tuđem) licu, to onda skoro definitivno čini na svojoj kosi.

How to: Hair paint

Kako biste postigli ovaj izgled, potreban vam je samo ajlajner u boji (najbolji su visokopigmentisane formule koje se aktiviraju vodom) i četkica za slikanje. Nakon toga, potrebno je da se da se odlučite za frizuru kojom ćete skloniti kosu sa lica i zalizati prednje delove. Što bolje zaližete kosu , to bolje će oslikavanje kose proći, stoga, nas savet je da ovog puta ne štedite na gelu. Onda, sve što je preostalo jeste da probudite svoju kreativnu stranu, osmislite dobar dizajn i počnete sa oslikavanjem.

U nastavku pogledajte na koji način Dee prikazuje njen hair paint proces.

Foto. Instagram (@deemakeupart)

Učitati još
Zatvori