Hypebeast hairstyle inspo: Spray paint
Hypebeast hairstyle inspo: Spray paint

Hypebeast hairstyle inspo: Spray paint

Privodimo još jednu hypebeast sredu kraju i tradicionalno je završavamo sa izazivanjem konvencionalnog poimanja lepote. The usual. Najnovija edicija hypebeast hairstyle rubrike spaja ljubitelje ulične umetnosti sa fanaticima ekscentrične lepote i nudi spray paint hair kao odgovor na večito frizersko pitanje: šta radimo ovaj put?

Rodonačelnici painted buzz cut pojma otvorili su klizavi put ka kreativnom hair art-u koji, jednom kada isprobate, nema povratka. Naravno, ovaj streetwear trend je pronašao svoj put na pistama različitih Nedelja mode, i na taj način ozvaničio da su neretko ulice te koje diktiraju modni i beauty pravac.

Spray paint hair se nadovezuje na svog prethodnika i pokazuje da nije sva zabava rezervisana samo za one sa kratko ošišanom kosom. Ovaj trend je u potpunosti izvodljiv na svakoj dužini kose, samo vam je potrebno malo veštine.

How to: Spray paint hair

Iako biste možda pretpostavili da se radi o jednostvanom spreju za kosu, ovaj hair trend ipak zahteva nešto više majstorstva i posedovanje određene veštine u rukama. Ipak, pored ovakvog naziva, ko može da vas krivi za to?

Različite tehnike blajhanja i preciznog farbanja su potrebne kako biste postigli i najprostiji spray paint izgled. Stoga, naš savet još jednom glasi: prepustite stvar profesionalcima. 

Foto. Instagram

Učitati još
Zatvori