Hypebeast hairstyle inspo: Zihernadle
Hypebeast hairstyle inspo: Zihernadle

Hypebeast hairstyle inspo: Zihernadle

Kad je hypebeast kultura u pitanju, sve što ne izaziva granice inovativnosti spada u kategoriju “već viđeno” i posle jednog puta, već smo prešli na sledeće. Kako ovaj nezasiti stil života pre svega zahteva da ostanemo u korak sa najskorijim trendovima, a neretko i da budemo korak ispred njih, preuzeli smo odgovornost na sebe da najsvežije ideje modnih i beauty kreativaca delimo dalje sa vama. Next up u hypebeast beauty kategoriji: zihernadle u kosi.

@viennaskye
@viennaskye

Beauty trend alert: Zihernadle u kosi

Nakon čuvenih streetstyle frizura poput zalizanih pundji i abnormalno dugačkih pletenica, kačenje bezbroj zihernadli u kosi dolazi kao svojevrsna integracija pank i hypebeast estetike.

Kako je jedna od definišućih karakteristika ove kulture da je ona u večitoj fazi promene i rasta, spajanje sa drugim estetikama ne dolazi iznenadjujuće, naprotiv.

 

How to: Safety pin hairstyles

Frizura koja podrazumeva kačenje zihernadli u kosu može da bude jednostavna, ili komplikovana, u onoj meri u kojoj vi to želite. Sve što vam je zapravo potrebno jeste velika količina zihernadli i, naravno, kreativnost da osmislite na koji način ćete ih uvrstiti u vašu frizuru. Od jednostavnog kačenja šiški njima, do kompleksnih pletenica i punđi čije konstrukcije ipak zahtevaju određen stepen veštine, zihernadle su jednistavam način da kompletirate ceo look.

U nastavku donosimo TikTok videe koji prikazuju tri različita načina na koje možete da postignete ovu hypebeast frizuru.

@runscay

would you try this? | ib: @mehrenda

♬ Friends & Family - The Isley Brothers
@yolandainthecity

Iconic 🧷🧷🧷 hairdo pinteresthair

♬ original sound - DJ LILLI

Photo credit. Instagram

Učitati još
Zatvori