Zašto koristimo setting puder pre maskare?
Zašto koristimo setting puder pre maskare?

Zašto koristimo setting puder pre maskare?

Nešto što zasigurno želi svaka devojka jesu – duge trepavice. Beauty zajednica iznova kreira razne maskare koje uvek za nijansu više izdužuju trepavice. Uvijač za trepvice je za većinu devojaka must beauty tool, i koriste se u svakodnevnoj makeup rutini. Ipak, neretko nam fali ta nijansa za savršenu dužinu. Ukoliko ste pronašli savršenu maskaru, i prethodno ste koristili serume za veći rast trepavica, ništa drugo ne preostaje nego još da primenite beauty trick za veću dužinu trepavica, za koji verovatno još niste čuli. Ovaj trik je game changer za vašu beauty igru.

Maskara je jedan od najvažnijih beauty proizvoda i neizostavni deo svake makeup rutine. Njen značaj je neosporan, jer često može otvoriti i definisati oči, dodati volumen i dužinu trepavicama, te stvoriti dramatičan ili suptilan izgled, sve u zavisnosti od vaših želja. Ipak, često zaboravimo koliko je bitno naučiti tehniku pravilnog nanošenja.

@janelthebear

why did i not try this long eyelash hack sooner 😭

♬ original sound - janelle zharmenova

How to: Maskara & puder za setovanje

Naša beauty muza Janelle Zharmenova nas uči kako da maksimalno istaknemo dužinu svojih trepavice. Naime, ova nesvakidašnja tehnika je zapravo pravi game changer. Osim dobro poznatih beauty alata, potreban je još jedan proizvod koji ranije verovatno niste koristili pri nanošenju maskare – puder za setovanje. Kao i uvek uvijte trepavice, zatim nanesite jedan sloj maskare. Nakon toga, četkicom nanesite puder za setovanje na vaše trepavice, a zatim na vaš uvijač. Ponovo uvijte trepavice. Sada je potrebno da ponovo nanesete završni sloj maskare, ali ovog puta dok to radite ogledalo pozicionirajte ispod nivoa očiju. Dok nanosite maskaru potrebno je da vaš pogled bude usmeren ka dole. Ovom tehnikom dobijate željenu dužinu trepavica. Thank us later.

Journal finds: Beauty proizvodi potrebni za postizanje dugih trepavica

Učitati još
Zatvori