Extreme Intimo x Journal: Prirodni materijali kao imperativ nove loungewear kolekcije
Extreme Intimo x Journal: Prirodni materijali kao imperativ nove loungewear kolekcije

Extreme Intimo x Journal: Prirodni materijali kao imperativ nove loungewear kolekcije

Svaki susret sa prirodom u današnje vreme je važan, jer živimo u eri potpunog odsustva vremena za bilo kakav selfcare ritual. Vraćanje prirodi može i mora biti naš ultimativni escape, kako kroz šetnje i sportske outdoor aktivnosti tako i kroz biranje odeće od striktno prirodnih materijala koji će nam, u toku noći ili dana, pružiti preko potreban komfor.

Domaći brend Extreme Intimo osnovan je pre više od 30 godina sa uverenjem da su osećaj udobnosti, slobode i zadovoljstva u sopstvenoj koži imperativ, a ovo je filozofija koje se njihovi dizajneri drže dan danas. U novoj kolekciji koja nosi naziv Natural, i koja obuhvata sleepwear, loungewear i underwear komade, akcenat je upravo na materijalima. Modal i viskoza pokazali su se kao sjajan izbor kada su pidžame i veš u pitanju, a ključan je i mali dodatak elastina koji telu pruža dodatnu udobnost.

Journal ekipa je na snimanju ekskluzivnog Extreme Intimo editorijala dan provela u prirodi i pokušala da dočara neraskidivu vezu između kvalitetnih komada i natural okruženja.

extreme intimo

Udobnost kao ultimatum

Kada se rade istraživanja na temu koje komponente čine savršenu odeću za spavanje na prvom mestu je udobnost. Biranje mekanih i skin-friendly materijala u kojima spavamo pospešuje kvalitet sna, a dodatna elastičnost nam pruža komfor dozvoljavajući telu da se pomera u toku noći bez ikakvih nelagodnih zatezanja.

Na drugom mestu je dugotrajnost samih materijala i pojednostavljen sistem održavanja koji garantuje da će nam novi komadi za spavanje trajati, čime izbegavamo konstatnu kupovinu nove odeće i fokusiramo se na tri kvalitetne pidžame.

Tek kada su ove dve stavke štiklirane bavimo se estetikom i biramo odeću za spavanje koja nam po dizajnu najviše odgovara, a Extreme Intimo je na ovom polju sa Natural kolekcijom rešio da nam pruži opcije.

extreme intimo

Natural kolekcija / Mix & Match edition

U ovoj kolekciji ne postoje pravila što znači – gornji i donji delovi se prodaju odvojeno. Ukoliko volite duge nogavice i kratke rukave, ili gornji deo bez rukava a donji dugačak – možete ih kombinovati po svojim ličnim preferencijama.

Natural kolekcija dolazi u dva dizajna – jedan potpuno bež sa detaljima paspula i kopčanja, i drugi koji dolazi u kombinaciji nežnih boja i detaljima u vidu horizontalnih prugica.

Pored komada za spavanje imamo i ogrtač u istom printu, ali i bralette top i tri modela gaćica koje možete kombinovati sa ostatkom kolekcije.

extreme intimo
extreme intimo
extreme intimo
extreme intimo

Povratak prirodi

Konekcija sa prirodom može se ostvariti kroz razne sfere – način ishrane, biranje odeće od prirodnih materijala ili u vidu samog boravka napolju. Kada birate odeću u kojoj vaše telo provodi veći deo dana ili noći neka akcenat bude prvenstveno na sastavu pa onda svemu ostalom. Dobar miks materijala pruža vašem telu udobnost, dok se koža istovremeno ne oseća zarobljeno u svojevrsnom vakumu i može slobodno da diše.

Nekada odeća može biti mekana na dodir usled dobre finalne obrade materijala zato nemojte da vas mrzi da pogledate sastav na deklaraciji i uverite se o poreklu tkanina. Prirodni materijali su imperativ, pogotovo u toplim mesecima koji dolaze.

extreme intimo

Natural kolekcija je u prodaji

Svi artikli iz našeg editorijala već se nalaze u slobodnoj prodaji u okviru svih Extreme Intimo radnji u zemlji i regionu. Čitavu kolekciju možete čekirati i na njihovom sajtu i ne zaboravite – uvek stavljajte fokus na prirodne materijale.

extreme intimo

Foto: Vladimir Ilić / @itsvladimirilic
Stajling: Vanja Pantin / @vanjapantin
Hair & Make up: Anastasija Poznanović / @stassiemua
Model: Katarina Filipović / @kat_filipovic

Učitati još
Zatvori