Beauty trend alert: Lip art
Beauty trend alert: Lip art

Beauty trend alert: Lip art

Ako na očima nosimo hot glue eyeliner, a na noktima imamo kandže, šta se dešava sa našim usnama? Jednostavno, nosimo lip art. Današnja edicija beauty trend alert rubrike donosi make-up trend koji je sve češće počeo da isplivava na društvenim mrežama, a bavi se pitanjem šta radimo sa usnama ovog proleća?

@meixnerstyle
meixnerstyle

Nekonvencionalni make-up trendovi čine sam temelj hypebeast beauty zajednice. Kako je u pitanju supkultura koju prevashodno definiše želja konstantnog nadmašivanja same sebe, rezultat su, neminovno, inovativni make-up trendovi koji se poigravaju na granici lepote i umetnosti.

Lip art upravo nastoji da redefiniše naše poimanje možda najneinspirativnijeg dela jedne svakodnevne make-up rutine, i da ponudi odgovor koji će svakako biti fokusna tačka bilo kog izgleda šminke. Slažemo se da svakako nije reč o najnosivijem beauty trendu koji nas je zadesio u poslednje vreme. Međutim, poigravanje sa različitim nekonvencionalnim izgledima šminke može biti svojevrsan vid kreativnog izražavanja.

@aoifeartist
@aoifeartist

How to: Lip art 

Jedina how-to instrukcija koja vam je potrebna da postignete umetnost na usnama jednostavno glasi: četkica u ruke and get to work. Kako je jedno od glavnih načela hypebeast supkulture upravo što čudnije, to bolje, isto važi i kad je propratna beauty sfera u pitanju. Stoga, pronađite sopstvenu inspiraciju and get weird with it.

U nastavku pogledajte na koji način make-up umetnice Mei Pang i Aoife postižu ovaj izgled. Mi se, ipak, nadamo da će vas njihovi primeri inspirisati da sami isprobate jedan lip art look.

Journal finds: Beauty proizvodi potrebni za lip art

Mac - LIQUIDLAST 24-HOUR WATERPROOF LINER
Urban Decay - MOONDUST GLITTER EYESHADOW
ARTDECO - Dance With T B Of Nature Mineral Lip
Učitati još
Zatvori