Ljubav preko žice: Nekad i sad
Ljubav preko žice: Nekad i sad

Ljubav preko žice: Nekad i sad

љубав

Snažan osećaj privrženosti – tako se najplastičnije definiše ljubav. Međutim, sve bi bilo mnogo jednostavnije kada bismo jednom definicijom mogli da opišemo komešanje različitih emocija i kada bismo čitav skup osećaja izrazili kroz jednu jedinstvenu misao o privrženosti. Da li znate da su istraživači Susane i Clyde Hendrick razvili tezu o čak šest delova ljubavnog odnosa? Od strasti, igre, beskonačne nežnosti, pa sve do manije i stereotipne romantike, pragmatičnosti i na samom kraju altruističkog, nesebičnog i duhovnog u nama svi ovi motivi kategorišu se kroz viziju ljubavi, a upravo ona predstavlja pokretačku snagu koja nas motiviše da učinimo nezamislivo.

Ljubav nas provocira, drži budnima i uvek na oprezu. Ljubav nas motiviše da istrajemo, inspiriše da se izrazimo, a umetnost bez ljubavi je gotovo nezamisliva. Ljubav je mirna, ali ne i statična. Iznova zahteva ubrzigavanje nove energije kako bi balansiranje između davanja i primanja ljubavi bilo savršeno dozirano, a reciprocitet iste bio uvek u ravnoteži. Ljubav je full time job, a da li ste razmišljali koliko je recimo bilo teško održavati ljubav na daljinu u vreme kada je neometana dostupnost bila nepoznati pojam, a jedini vid komunikacije fiksni telefon?

Magic V2
Magic V2
Magic V2
Magic V2
Magic V2
Magic V2

љубав preko žice

Daleko od očiju – daleko od srca je jedna od najistinitijih predrasuda koje mogu da zadese ljubavni odnos, jer je tada mnogo teže održavati dinamiku veze nego kada je implementiran i efekat blizine. Iako opisani pejzaž bez pametnih mobilnih telefona nije daleka istorija, ljubav preko žice fiksnog telefona je bila umnogome komplikovanija. Jedino što imaš je glas i urezane fotografije voljene osobe sa kojem možeš da razgovaraš u isto vreme, ali ne i na istom mestu. Sve je mašta i malo toga je realnost. Do ponovnog susreta.

Magic V2
Magic V2
Magic V2
Magic V2
Magic V2
Magic V2

BACK TO THE FUTURE

Pametna љубав

Ako savremenu tehnologiju mobilnih telefona nazivamo smart phones, da li bismo u tom slučaju urbane ideologije veze na daljinu jednostavno definisali kao – pametna ljubav? I kada niste zajedno sada imate osećaj kao da jeste. Ne propuštate ništa (osim zagrljaja i poljupca). A, kada je reč o odabiru idealnog modela pametnog telefona koji će u potpunosti zadovoljiti vaše potrebe, počinjemo od pojma praktičnosti. Kako bi zaista u svakoj situaciji bio uz nas (zajedno sa ljubavnim partnerima), telefon pre svega treba da bude lagan, a upravo to je osnovna karakteristika HONOR Magic V2 modela.

Reč je o najlakšem i najtanjem HONOR Magic V2 pametnom telefonu na tržištu. Težak svega 231 gram, HONOR Magic V2 uživa status praktičnog uređaja debljine manje od jednog centimetra, preciznije rečeno 9,9 milimetara – i to kada je sklopljen. S obzirom na to da telefon sada predstavlja liniju susreta između vas i vašeg partnera, izdržljivost je imperativ. Stoga, HONOR Magic V2 poseduje i sertifikat o izdržljivosti, što omogućava više od 400.000 sklapanja, čime se obezbeđuje životni vek do deset godina sa 100 preklapanja dnevno.

HONOR Magic V2 navija za љубав

Veza na daljinu zahteva kreiranje svojevrsnog paralelnog univerzuma u kojem ćete bezuslovno uživati i koji će biti vaša nedodirljiva oaza mira, a HONOR će vas uvek pratiti u stopu. Kako, pitate se? Jednostavno, HONOR Magic V2 podržava Parallel Space – paralelni prostor, koji omogućava ne samo da razdvojite poslovne i privatne podatke, već i da nezavisno upravljate aplikacijama u dva paralelna prostora. Osim toga, ovaj model omogućava i nova interaktivna iskustva, a to znači da ne podržava samo plutajuće fotografije, već i druga plutajuća iskustva.

Ukoliko volite da provodite vreme na društvenim mrežama poput Instagrama i TikToka sigurni smo da ste barem jednom naišli na preslatki snimak influensera Alekse Todorovića i njegove devojke Milene Borenović koji neretko objavljuju upravo sadržaj usmeren na dozu romantike, matching outfita i one dobro poznate couple goals mantre. Upravo njih dvoje godinama unazad žive na relaciji Beograd-Novi Sad, a ljubav održavaju malim gestovima i stvaranju nezaboravnih uspomena.

U tome im pomaže ni manje ni više nego HONOR Magic V2 koji ima mogućnost da zabeleži savršenu fotografiju s obzirom na to da poseduje sistem sa tri zadnje kamere koji uključuje glavnu kameru od 50 MP, ultraširoku kameru od 50 MP i telefoto kameru od 20 MP. Sve ovo je i više nego dovoljno, a kada je reč o ljubavnim selfijima priča se dodatno zahuktava. Naime, manje poznata činjenica kod fold telefona jeste i ta da postoje čak tri različita načina na koja se može uslikati prednjom kamerom. Prvi, kada je telefon sklopljen može se brzo i lako učiniti prvom prednjom kamerom koja se nalazi na poleđini telefona. Drugi, kada je telefon otvoren može se iskoristiti druga prednja kamera. I treći način jeste fotkanje glavnom zadnjom kamerom dok je u isto vreme dozvoljno ogledanje u desnoj polovini telefona.

љубав & nostalgija

Kada emocije postaju intenzivnije, nedostajanje osetnije i nostalgične misli preovladaju, galerija fotografija i snimaka je tu da podseti na – ljubav. Kada je zatvoren, prednja strana HONOR Magic V2 telefona iznosi 6.43 inča i nudi veliki displej koji je poput onih na klasičnim pametnim telefonima. Ipak, sve je umnogome realnije kada se rasklopi i dobije se 7.9-inčni OLED ekran koji je poput tableta.

Pregledan je, svetao, odlično reaguje na svaku komandu, jednostavan je za držanje i odličan za obavljanje svih zadataka. Uključujući inovacije usmerene na prekovremenu upotrebu telefona, HONOR Magic V2 podržan je opcijom zatamnjivanja ekrana koja zapravo minimizira naprezanje očiju i obezbeđujući udobno gledanje, kako smo naveli čak i tokom duže upotrebe.

Foto: Ljubo Ašćerić (@ljubo.asceric)

Modeli: Aleksa Todorović (@aleksatodorovic), Milena Borenović (@borenovicm)

Lokacija: Hotel Crowne Plaza

Učitati još
Zatvori