Donosimo inspiraciju za animal print manikir koji će obeležiti ovu godinu
Donosimo inspiraciju za animal print manikir koji će obeležiti ovu godinu

Donosimo inspiraciju za animal print manikir
koji će obeležiti ovu godinu

It’s official: Animal print je u potpunosti zavladao modnom scenom. Bilo da su u pitanju pantalone ili kupaći kostimi, čini se da ove sezone nijedan outfit nije potpun bez barem jednog komada u ovom dezenu. Sa obzirom na to da smo ovaj trend detektovali već u prvim danima proleća, vrlo brzo napravili smo ultimativan vodič za njegovo efektno stilizovanje. Ipak, čini se da je u poslednje vreme mikro trend postao nešto mnogo veće od toga. Posledično, on se smelo prelio i u druge segmente, pa tako i u beauty sferu. Konkretnije, u svet manikira. Sa obzirom na to da su animal print nokti trenutno jedan od najaktulenijih manikir trendova, donosimo ideje koje možete da isprobate u predstojećem periodu.

Animal print nokti: Ideje za manikir koji je postao viralni trend


Leopard print

Leopard print manikir prvo smo zapazili na glumici Isabelli Rossellini. Nakon što je prisustvovala događaju kompanije Lancôme, ona je na svom Instagram profilu podelila fotografije gde ističe nokte. Posledično, već na prvi pogled zanimljiv manikir vrlo brzo postao je ultimativni trend. Iako se može smatrati hrabrim izborom, leopard print je poprilično neutralan i uklapa se uz gotovo sve. Upravo zato, već smo izdvojili ideje za leopard print nokte, a sada taj nail art album dopunjujemo.

Zebra print

Nakon leopard printa, kao zvezda letnje sezone istakao se i zebra print. On je, poput leopard printa, vrlo zahvalan za stilizovanje. Njegova baza oličena je u formi dve boje koje se neretko svrstavaju među omiljene – to su crna i bela. Na noktima se sa ove dve boje možete poigravati, a zebra print jedan je od najjednostavnijih kada su u pitanju dezeni inspirisani životinjama. Kada je u pitanje kombinovanje noktiju i outfit-a, zebra print na noktima uklopiće se uz gotovo sve boje. Stoga je on idealan izbor za sve one koji su pristalice minimalizma, a koji istovremeno žele da isprobaju nešto drugačije u odnosu na jednobojni manikir.

Cow print

Nalik na zebra print, glavne karakteristike cow print manikira su takođe crna i bela boja. Kroz ovaj dezen možete da ispoljite kreativnost, te da se poigrate sa većim i manjim oblicima koji će rezultirati unikatnim nail dizajnom. Iako se na prvi pogled čini da je cow print jednostavan, neophodno je da budete posebno pažljivi prilikom crtanja po noktima. Ipak, crnu i belu boju možete da zamenite bilo kojom drugom bojom. Štaviše, možete da kombinujete i više od dve boje, a kao rezulat dobićete unikatan letnji dizajn koji će privući pažnju na prvi pogled.

Giraffe print

Kada su animal print nokti tema, manikir pod kojim se podrazumeva giraffe print je svakako obavezna stavka. On je karakterističan po nijansama kao što su žuta, narandžasta i smeđa. Drugačiji i egzotičan, čini se da ovaj dizajn još uvek nije u potpunosti zaživeo među onima koji vole da eksperimentišu sa dezenima na noktima. Stoga je letnji period idealno vreme da ga isprobate. Međutim, jedno je sigurno. On će vrlo brzo mnogima koji ga vide poslužiti kao ultimativna inspiracija.

Tortoise print

Iako se zbog tamnijih boja o tortoise printu uglavnom govori tokom hladnijih meseci, njega možete da isprobate i uoči narednog putovanja. Stylish i trendy dezen na noktima našao se u centru pažnje pre nekoliko godina, odnosno kada je uočen na noktima Kendall Jenner. Baš kao i sa svim drugim animal dezenima, tortoise print idealan je za poigravanje i eksperimentisanje. Njega možete da isprobate na svim noktima, ali i – na primer – na samo jednom noktu. Na taj način, ovaj dezen postaće suptilni detalj na osnovu kog će se vaš naredni manikir izdvojiti od onog za koji se obično odlučujete.

Učitati još
Zatvori