Fake piercings: High fashion izgled uz pomoć low risk beauty tehnike
Fake piercings: High fashion izgled uz pomoć low risk beauty tehnike

Fake piercings: High fashion izgled uz
pomoć low risk beauty tehnike

Ofarbali smo kosu, obrijali obrve, ali šta je sledeće? Sledeće, naravno, u supkulturi kojoj nikad ne miruje uvek i dođe, a sada nam se meti pronašao fake piercings izgled koji nam make-up umetnici poput Isamaye Ffrench neumorno serviraju. Konkretnije, analiziramo ovaj hypebeast beauty trend i donosimo način kako možete da ga postignete i sami.

@annrsb
@annrsb

High fashion, low risk

Iako naizgled u suprotnosti sa svim hypebeast načelima sa kojima smo do sad bili upoznati, high fashion neretko podrazumeva određenu dozu „lažiranja“ koja će sprovesti i najambicioznije ideje u delo. Specijalni efekti, ili u ovom slučaju lažni pirsinzi, nisu strani make-up umetnicima koji koriste lepotu da zaokruže pojedini izled i specifičnu viziju.

Svakako, sve što se dešava na revijama naših omiljenih dizajnera neminovno bude preslikano i na ulicama, a ulice i make-up fanatici se i dalje ne opraštaju od ovog beauty trenda. Dok drugi hypebeast beauty trendovi poput spray paint frizure i obrijanih obrva podrazumevaju nešto više posvećenosti, fake piercings izgled pogodan je za sve one koje nisu navikli na rizičan način života (ako ih takvih ovde među nama i ima).

@annrsb
@fanessdetroit

How to: Fake piercings 

Postizanje fake piercing izgleda zahteva manje truda nego što to možda deluje, a svakako manje odgovornosti nego prava stvar. Ukoliko prepoznajete sebe u činjenici ni da biljku ne možete održati u životu, staranje o otvorenoj rani na vašem licu možda nije najbolja ideja. U tom slučaju, dolazimo do obećanog how to dela.

Najpre, ukoliko želite da vaš fake piercings izgled deluje što više uverljivo, potrebne su vam metalne alkice ili kuglice koje služe za zavrtanje pirsinga. Međutim, ako uverljivost nije ono što vas brine, bilo kakvi dodaci sličnog izgleda mogu poslužiit. Zatim, sve što vam je preostalo jeste da pozicionirate „pirsing“ na željeni deo lica tako što ćete prethodno naneti lepak za trepavice, a potom pincetom pažljivo zalepiti nakit. Nakon što ste zadovoljni sa pozicijom i izgledom vašeg „pirsinga“, bezbedno uživajte u novom nakitu koji će trajati sve do trenutka skidanja šminke.

Naravno, kako se ovde u redakciji vodimo Just do it krilaticom, smatamo da ne postoji stvar kao što je nepotreban pirsing. U prevodu, pravac u pirsing studio.

@itsmefedi
@itsmefedi
Učitati još
Zatvori