Anything but brows: Trend (ne)obrva i dalje na snazi
Anything but brows: Trend (ne)obrva i dalje na snazi

Anything but brows: Trend
(ne)obrva i dalje na snazi

Još od davnih 90ih kada smo se prvi put dohvatili pincete, naše obrve, najprostije rečeno, nismo pustili na miru. Večita rotacija trendova izrazito tankih ili prirodno gustih obrva, dovele su do svojevrsne kulminacije priče koju trenutno svedičimo, a koja podrazumeva upravo bilo šta osim. Anything but brows trend dobio je na popularnosti  još u trenutku dominacije bleached brows izgleda, a situacija je od tada samo eskalirala.

Čudna lepota zavladala je beauty sferom, a čini nam se da su obrve prve koje su bile na udaru. Poznate ličnosti poput Doje Cat stupile su u ulogu pionira novog brow-less trenda, a zatim je ceo beauty svet ispratio ovu “naredbu”.

How to: Anything but brows 

Kao što samo ime kaže, bilo šta će biti dovoljno dobro da učestvujete u ovom trendu (osim obrva, razume se). Drugim rečima, brijač u ruke i prionite na posao. Za one kojima potpuno obrijane obrve deluje kao previše velika posvećenost, uveravamo vas da će ovako uklonjene obrve ponovo izrasti, za razliku od onda kada ih, blago rečeno, napadnete pincetom.

Kako smo već ustanovili da bilo šta prolazi, to takođe važi kada je u pitanju izbor toga šta zapravo stavljamo umesto obrva. Dakle, cirkoni, šljokice ili čak holografski ajlajner, ništa nije izvan anything but brows sfere.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori