Provokativan svet make-up umetnice Isamaye Ffrench
Provokativan svet make-up umetnice Isamaye Ffrench

Provokativan svet make-up
umetnice Isamaye Ffrench

Od oslikavanja lica za dečije zabave, do jednog od vodećih imena u beauty industriji Isamaya Ffrench je bespovratno revolucionirala make-up svet. Duboko provokativan i inspirativan, umetnički svet ovog make-up eksperta nastavlja da razrađuje svoj nekonvencionalan narativ.

Ffrench je kao šminkerka izgradila svoju reputaciju na divljoj kreativnosti i nadrealnim transformacijama, i zasluženo drži titulu jednog od najvažnijih kreativaca u ovoj industriji trenutno. Osim što se njen rad našao na svim naslovnim stranama najvećih svetskih publikacija, Ffrench drži ključne konsultantske uloge u brendovima kao što su Tom Ford, YSL i Christian Louboutin, kao i svoju ulogu globalnog direktora lepote za Burberry Beauty.

Isamaya Ffrench for Fashion Week 

Subverzivan, provokativan, a često i zastrašujući, rad ove umetnice našao se na brojnim naslovnicama, editorijalima kao i revijama na Nedelji mode. Ove godine na Nedelji mode, Isamaya i njen kreativan rad pronašli su se na pistama za high fashion brendove poput Vivienne Westwood, Balmain, Thom Browne, Junya Watanabe. 

Isamaya Beauty

Ove godine, umetnica je pokrenula sopstveni brend šminke pod nazivom ISAMAYA,  kojim nastavlja da izaziva percepciju lepote. Opisujući svoju šminku kao „oružje istine“, Ffrench doživljava njen brend kao alternativu poruci koju nam industrija lepote često šalje.

Najskorije iz Ffrench beauty sveta, proizašla je Wild Star kolekcija koja nas izmešta pravo na divlji, divlji zapad i slavi slobodu kaubojske zemlje. Kako brend ističe, podstaknuta ljubavlju prema kiču i glamuru, ova kolekcija je oličenje sjaja i mašte u vidu pet proizvoda. 

U kampanji inspirisanoj rodeom i kaubojskim kičom, pronašla se i naša ulimativna kul devojka čiji rad u modnoj i beauty industriji pomno pratimo, moderna ikona grunge estetike 90ih Gabbriette.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori