Beauty trick: Znamo kako Ariana Grande nanosi eyeliner
Beauty trick: Znamo kako Ariana Grande nanosi eyeliner

Beauty trick: Znamo kako Ariana
Grande nanosi eyeliner

Ariana Grande je nedavno objavila sada već hit pesmu Yes, and? Ova pesma je ujedno prvi i noseći singl sa njenog sedmog albuma. Nakon godina u kojima je razvijala make up brend r.e.m beauty, vratila se, u rekli bismo, u svoje prirodno stanište – muzički studio u kom stvara muziku. Paradoksalno, to nas je podsetilo na njen signature eyeliner look. Donosimo savete kako da brzo i lako kreirate eyeliner baš onakav kakav nosi i Ariana Grande.

Make up brend  r.e.m. beauty je linija šminke za oči, lice i usne inspirisana retro stilom, koju je Ariana Grande osnovala 2021. godine. Sa vegan friendly makeup proizvodima, Grande je imala viziju da stvori brend koji podstiče kreativnost i način na koji ćemo sebe izraziti. Kako su u poslednjih nekoliko godina celebrirty make-up brendovi zakoračili na viši nivo, sada i po kvalitetu i po prezentaciji uspešno pariraju kultnim high end make-up brendovima. r.e.m. beauty, nije nikakav izuzetak. Naprotiv. Jedan beauty proizvod iz njene linije dobio je našu zvaničnu object of desire titulu. Tečna senka, pod nazivom Lustrous Liquid Eyeshadowima višenamensko svojstvo koje omogućava ovoj senci da izgleda podjednako dobro u kombinaciji sa drugim proizvodima, kao i kada stoji sama. Kao i njeni beauty proizvodi, takav je i njen makeup look – estetičan i inspirativan. A posebno njen signature eyeliner.

@arianagrande

♡ @RuPaul’s Drag Race @Vogue @r.e.m. beauty

♬ original sound - arianagrande

How to: Ariana Grande eyeliner

Skraćenica r.e.m. predstavlja period spavanja kada se javljaju živopisni snovi, na engleskom Rapid Eye Movement. Ova referenca može da se poveže i sa ovim beauty trickom, barem za prvu reč ove sintagme – rapid, odnosno brzo. Zašto? Zato što je ovaj trik prvenstveno iziskuje jako malo vremena, vrlo je efikasan i lak za kreiranje. Sve što je vam je potrebno jeste olovka za oči u nijansi dark chocolate brown. Ukoliko preferirate, to može biti i crna.. Nanesite olovku kao i obično, kada želite da kreirate cat eye look i noktom povucite na gore. Prstom povlačite onoliko koliko želite da linija bude dugačka. Et voila!

Instagram @arianagrande/ TikTok @arianagrande

Učitati još
Zatvori