Wishlist: r.e.m. beauty tečna senka za oči
Wishlist: r.e.m. beauty tečna senka za oči

Wishlist: r.e.m. beauty
tečna senka za oči

Kako ni sami nismo imuni na pokoji spoljašnji uticaj kada su naše želje u pitanju, naša fiktivna wishlist-a na kojoj neumorno dodajemo novitete svakim danom biva duža. U današnjoj ediciji Wishlist rubrike, donosimo make-up proizvod koji smo dugo očijukali, a koji je (na našu sreću) odnedavno dostupan da se pronađe i na našem tržištu. Ladies and gentlemen, upoznajte r.e.m. beauty tečnu senku.

r.e.m. beauty Lustrous liquid eyeshadow

Kako su u poslednjih nekoliko godina celebrirty make-up brendovi zakoračili na viši nivo, sada i po kvalitetu i po prezentaciji uspešno pariraju kultnim high end make-up brendovima. r.e.m. beauty koji je osnovala pevačica Ariana Grande, ne čini nikakav izuzetak. Naprotiv.

Iako bismo najradije celu liniju brenda želeli u svom posedstvu, jedan proizvod naročito dobio je našu zvaničnu object of desire titulu. r.e.m. beauty tečne senke, pod nazivom Lustrous Liquid Eyeshadow, predstavljaju snažno pigmentisane, vodootporne senke koje dolaze u nizu različitih završnih efekata. Ono što je bila sama vizija iza proizvoda, kao i zbog čega se upravo ovaj proizvod našao na našoj wishlist-i, jeste višenamensko svojstvo koje omogućava ovoj senci da izgleda podjednako dobro u kombinaciji sa drugim proizvodima, kao i kada stoji sama. Naša izabrana nijansa je upravo magična fembot nijansa.

Daćete nam fembot (ali i sve ostale)

Naš ubedljivi favorit ove linije tečnih senki čini nijansa fembot. U pitanju je jedinstvena formula sa ružičastom osnovom i plavičastim iridescentnim sjajem.

Bonus points: Kako ova senka daje efekat u zavisnosti od načina aplikacije, moguće je postići različite izglede pomoću istog proizvoda. Jednostavno, nanesite senku prstima ako želite da postignete magičan glitter izgled. Međutim, ukoliko direktno aplikatorom nanesete senku na oči, postići ćete snažniji metalik efekat.

Celu Lustrous Liquid Eyeshadow liniju kao i ostatak r.e.m beauty kolekcije možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu.

lustrous liquid eyeshadow - fembot

Foto. Instagram (@arianagrande), r.e.m. beauty

Učitati još
Zatvori