Wishlist: Rare Beauty tečno rumenilo
Wishlist: Rare Beauty tečno rumenilo

Wishlist: Rare Beauty tečno rumenilo

Nezavidan položaj prilikom pronalaska beauty proizvoda koji će se naći na našoj listi želja počiva na poverljivom odnosu prema Tik Tok i Instagram objavama u kojima se dat artikal promoviše. Stoga, veoma je bitno da posvetimo dovoljno pažnje svojevrsnom istraživanju koje će nam omogućiti da saznamo da li je naš object of desire zaista vredan diskusije. Na našoj današnjoj wishlist-i nalazi se ultimativni beauty product koji je, narodski rečeno, zaludeo društvene mreže i postao go to proizvod velikog broja make-up entuzijasta i profesionalnih šminkeri, a istovremeno uživa zaista veliki broj pozitivnih komenatara korisnika koji rumenilo ocenjuju sa čak 4,5 zvezdice. Rare Beauty tečno rumenilo dolazi u različitim nijansama, te je veoma jednostavno pronaći onu koja će se u potpunosti prilagoditi vašem tenu. Naša izabrana nijansa je Happy – dewy cool pink.

Rare Beauty tečno rumenilo opisano je kao veoma pigmentisano i pogodno za blendanje. Lagane teksture i zaista prijatnog osećaja na licu, ovo rumenilo predstavlja idealan proizvod za svakodnevnu upotrebu i implementiranja u našu daily make-up rutinu, bilo da je zima ili leto.

Selena Gomez svakako dobro zna šta radi kada je u pitanju njena linija kozmetičkih proizvoda, s obzirom da upravo Rare Beauty važi za jedan od vodećih celebrity brendova unutar industrije lepote.

rare beauty
rare beauty

U nastavku teksta pogledajte Instagram Reel koji možda najpreciznije ilustruje moć ovog tečnog rumenila.

Photo credit. Instagram (@selenagomez, Rare Beauty

Učitati još
Zatvori