Wishlist: Oslikana ogledala umetnice Courney Kinnare
Wishlist: Oslikana ogledala umetnice Courney Kinnare

Wishlist: Oslikana ogledala
umetnice Courney Kinnare

Kao što sada već vrlo dobro znate, naša potraga za unikatnim komadima kojima možemo obogatiti životni prostor se nikada ne završava. Bilo da se radi o istorijskim komadima namešataja koje je gotovo nemoguće naći, do dizajnerskih primaraka zbog kojih mislimo da je prihvatljivo platiti desetine hiljada dolara – lista želja svakim danom je duža. Nova stavka upravo je dodata. Ogledalo premazano raznobojnom farbom je opsesija kojoj teško odoljevamo.

Courntey Kinnare je kriva za to. Mlada umetnica osmislila je jedinstven pristup dizajniranju naizgled jednostavnog komada. Ogledalo tako više nema svoju osnovnu funkciju refleksne površne za proveravanje autfita, već postaje dekorativni komad – i samo to. U njenim se ogledalima teže prepoznaje odraz – ili on biva obojen nijansama vibrantnih boja. Ali, prostor zato dobija na dinamičnosti i razigranosti.

Iako je umetnica osmislila nekoliko različitih varijacija, na vrh liste dodajemo verziju u flouroscentnoj ružičastoj – tako da svako može primetiti našu investiciju.

Ofarbati ogledalo čini se jednostavnim do it yourself projektom koji bismo bez po muke mogli da sprovedemo u povoljnosti svog doma, ispostavlja se da je proces ipak nešto zahtevniji. To nam je postalo jasno kroz video sadržaje koje Courntey deli, a koji pokazuju kako izgleda postupak nastanka ovih jedinstvenih komada. Ipak, priznajemo da smo, u želji da redukujemo svoje enterijerske egzibicije, kontemplirali da svoje postojeće ogledalo ofarbamo u nove boje.

S obzirom na to da Courney prihvata personalizovane narudžbine, radije ćemo joj prepustiti da neku od naših zamisli sprovede u delo.

Foto: Instagram (@courtneykinnare.art)

Učitati još
Zatvori