Stigao je trailer za ovogodišnji Superbowl muzički nastup – Usher sprema spektakl
Stigao je trailer za ovogodišnji Superbowl muzički nastup – Usher sprema spektakl

Stigao je trailer za ovogodišnji Superbowl muzički nastup – Usher sprema spektakl

Bliži nam se jedan od najvažnijih sportskih događaja godine – Superbowl finale zakazano je za 11. februar. Dugo se spekulisalo ko će biti ovogodišnji muzički gost, pričalo se i da su neke zvezde potvrdile pa otkazale učešće, a finalni izbor NFL tima je američki RnB pevač Usher.

Njegova karijera traje punih 30 godina, kako je 1993. u svojim tinejdžerskim danima izbacio prvi singl “Call me a Mack”. Sada, tri decenije kasnije, Usher nam sprema spektakl i kompilaciju svih svojih hitova na jednoj od najvećih bina na svetu – a tu je i novi album koji izlazi samo dva dana pred nastup. Zaključak? Ovo će definitivno biti njegova godina.

Trailer je stigao – sumiramo utiske

Pored svih balada koje je pevač snimio u prepoznatljivom RnB maniru njegov najveći hit definitivno je dance pesma “YEAH”, a upravo je ova numera sastavni deo teasera u kojem se njeni najpoznatiji taktovi izvode na raznolikim muzičkim instrumentima. Na kraju videa, finalna poruka glasi:

1 performance, 30 years in the making.

Ovo je, zapravo, svojevrsna potvrda da je Superbowl nastup kruna karijere svakog artista i nagrada za godine i godine rada, ali i opstanka u kompetitivnoj muzičkoj industriji. Usher ima težak zadatak i startno nezahvalnu poziciju kako je Rihanna kao prošlogodišnji Superbowl izvođač oborila apsolutno sve rekorde gledanosti.  No, pevač je dugo na sceni i decenijama prikuplja publiku raznih godina i backgrounda tako da – ko zna? Sve je moguće.

Savršen tajming za novi album

Kako Superbowl gledaju svi, pa i oni koji nisu fanovi američkog RnB pevača, on će ovaj enormno veliki televizijski share iskoristiti na najbolji mogući način – prezentacijom novog albuma. Album “Coming home” izlazi samo dva dana pre samog nastupa pa će potencijalni novopečeni fanovi imati dostupnu novu muziku,  dok će stari die hard fanovi (među kojima je i Kim Kardashian) uveliko odraditi pre-order.

*FYI na novom albumu nas čeka i duet sa velikom RnB rising zvezdom H.E.R.

Foto: Instagram / @usher

Učitati još
Zatvori