Treća sezona serije „The Bear” konačno je stigla
Treća sezona serije „The Bear” konačno je stigla

Treća sezona serije „The
Bear” konačno je stigla

Početak godine bio je odličan za glumačku postavu i producente serije The Bear. Serija je na ovogodišnjoj dodeli Zlatnog globusa osvojila nagradu u kategoriji Najbolja komedija. Nagrađeni su i glumac Jeremy Allen White, te glumica Ayo Edebiri. Nedugo zatim, u najvažnijoj televizijskoj noći tokom koje se dodeljuju Emmy nagrade ova serija je još jednom odnela niz nagrada – ovaj put, čak šest.

Već popularnoj seriji je na taj način porasla gledanost, a njena popularnost ne jenjava. Treća sezona sada je konačno stigla, a podsetimo – potvrđena je i četvrta sezona.

The Bear is back

Nakon prve i druge sezone, te ostvarenim uspesima među kritikom i publikom, treća sezona bila je željno iščekivana, a direktor produkcijske kuće FX, John Landgraf, svojevremeno je potvrdio da će se sve epizode sezone pojaviti odjednom. Tako je i bilo – juče, 27. juna, sve epizode stigle su na platformu Hulu.

Razlog za pojavljivanje svih epizoda odjednom jeste to što publiku čeka uzbudljiv kraj serije, odnosno treće sezone. Tako je gledaocima data mogućnost da seriju, ukoliko žele, završe u jednom danu.

Fenomen The Bear

Serija The Bear pre početka emitovanja nije privlačila previše pažnje. Međutim, već nakon prvih nekoliko epizoda, uspela je da dobije status svojevrsnog fenomena. Prva sezona izašla je u junu 2022. godine, a druga u junu 2023. godine.

Dakle, ukoliko ovu seriju još uvek niste pogledali, sada je pravi trenutak. Dramatična priča o porodici svoj uspeh duguje kako nepredividom scenariju koji žanr trilera smešta – ni manje ni više – nego u restoransku kuhinju, tako i izvanrednim izvedbama glumačke ekipe.

Foto: IMDb / Instagram (@jeremyallenwhitefinally)

Učitati još
Zatvori