Početkom sledeće godine izlaze novi album i film Jennifer Lopez – evo šta smo saznali
Početkom sledeće godine izlaze novi album i film Jennifer Lopez – evo šta smo saznali

Početkom sledeće godine izlaze novi album i film Jennifer Lopez – evo šta smo saznali

Jennifer Lopez, a od skoro i Affleck, već decenijama slovi za jednu od najpopularnijih ličnosti današnjice. Latinoamerička pop zvezda ne prestaje da nas oduševljava performansima, ali znatno manji broj ljudi upoznat je sa činjenicom da je nekoliko godina pre muzičke započela filmsku karijeru.

Iako je trenutno na tom polju aktivnija, poslednji album izdala je pre više od devet godina. Stoga je odlučila da svoje fanove početkom sledeće godine obraduje dva u jedan iskustvom – albumom This Is Me…Now, kao i istoimenim pratećim filmom u formi mjuzikla.

Hear it. See it. Live it. 

Nedavno smo se zapitali da li Lady Gaga konačno radi na novom albumu. Međutim, za popularnu JLo to pitanje se ne postavlja. Naziv njenog novog albuma predstavlja igru reči i aluziju na album This Is Me… Then koji je izašao 2002. godine. Više od dve decenije kasnije, izmenivši pojam then u now, stiže spoj albuma i kratkog filma – pojava za koju se ne opredeljuje veliki broj muzičara.

Album je opisan kao mešavina R&B, savremenog i hip-hop zvuka u prepoznatljivom Jenny from the Block stilu. A njegova suština sadržana je u krilatici hear it, see it, live it. Jedan od najzanimljivijih detalja jeste činjenica da se na albumu našla pesma Dear Ben Pt. II kao nastavak pesme Dear Ben sa njenog prvog albuma. Sa druge strane, kada je reč o filmu, intiman, seksi i zabavan samo su neki od epiteta kojima je opisan.

Prva numera pod nazivom Can’t Get Enough biće objavljena već 10. januara, dok će sve pesme moći da se poslušaju tek 16. februara, kada će i film biti dostupan. U poslednjoj Instagram objavi pevačica je objavila fotografiju naslovljenu kao prva od mnogih sa albumskog omota. A čini se da godina koja predstoji neće biti prva, već još jedna od mnogih u kojima će JLo ostaviti zapaženi trag na muzičkoj sceni.

Foto: Instagram @jlo

Učitati još
Zatvori