Više nije Jennifer Lopez, od danas je: Jennifer Affleck
Više nije Jennifer Lopez, od danas je: Jennifer Affleck

Više nije Jennifer Lopez, od danas
je: Jennifer Affleck

Vest da su se Jennifer Lopez i Ben Affleck juče venčali, obišla je planetu i to brzinom svetlosti. Par koji je bio veren pre 20 godina, raskinuo veridbu, venčao se i dobio decu sa drugim partnerima – završio je zajedno. Kakav materijal za kvalitetan rom com! Jennifer se oglasila povodom iznenadnog venčanja na svom website-u, za koji vam je potreban membership, i sumirala utiske. Podelila je važnu poruku: da je ljubav nešto najlepše na svetu ali i to da, kao takva, traži strpljenje. U njenom slučaju, kako ona kroz smeh kaže, nekada i 20 godina.

Ljubavna prica Ben Affleck-a i Jennifer Lopez

Ljubavna priča Jennifer i Ben-a zaista je filmska a ono što zasigurno znamo je da su se upoznali na snimanju filma Gigli, davne 2001. godine. Verili su se već 2002. a u nekoj bliskoj budućnosti od dana veridbe snimili su film Jersey Girl. Nakon raskida, koji se desio par meseci pre premijere, producent je rešio da izbaci odredjene scene sa Jennifer. Istraživanje je pokazalo da je publici dosadila priča njih dvoje i da je pametnije za film da ona umre mnogo ranije od planiranog. Takodje, izbacili su i scenu njihovog filmskog venčanja. Ovog puta, producent je smatrao da bi bilo previše bolno za njih da je gledaju s obzirom da su bili na korak od pravog. Ali, život ih je spojio 20 godina kasnije i sada imamo prave slike njihovog stvarnog, iznenadnog, cool Vegas venčanja.

Jennifer i Ben na svom venčanju u Las Vegasu
Jennifer i Ben u izbrisanoj, nikad objavljenoj sceni venčanja iz filma Jersey Girl

Venčanje u Vegasu

Ono što je takodje poznato od detalja je da su njih dvoje uredno čekali u redu za dozvolu, sa drugim parovima. Poveli su svoje najbliže ljude da svedoče (na slikama se vide i deca od Jennifer) i konačno su se, nakon 20 godina, zarekli jedno drugom na večnu ljubav. Zašto se to desilo na ovakav, iznenadan način i to u Vegasu – ne znamo. Možda su tu uzbudljivu ideju podstakle lude godine koje su kao mladji delili zajedno, možda im je to još onda bio plan. Ali moramo priznati da smo nakon ove turbulentne ljubavne priče sa happy end-om spremni da opet verujemo u ljubav. U iščekivanju zvaničnog venčanja sa ceremonijom i A list zvanicama ne možemo da se ne zapitamo – ko će kreirati venčanicu?

Dozvola za venčanje

Photo: Profimedia ; instagram.com

Učitati još
Zatvori