Miley Cyrus najavila je novu pesmu tokom novogodišnjeg koncerta
Miley Cyrus najavila je novu pesmu tokom novogodišnjeg koncerta

Miley Cyrus najavila je novu pesmu
tokom novogodišnjeg koncerta

Miley Cyrus iskoristila je priliku i tokom svog novogodišnjeg koncerta Miley’s New Year’s Eve Party prikazala prvi teaser za novu pesmu. Flowers – kako glasi naslov numere, najavljena je za 13. januar. Kratak video-klip nakon toga je objavljen na zvaničnim profilima na društvenim mrežama.

Miley je prethodno već nagovestila da je na pomolu nova muzika. U nekoliko gradova širom sveta, krajem 2022. godine osvanuli su plakati sa jednostavnom porukom: New Year, New Miley. Sada je već izvesno da će pevačica objaviti svoj osmi studijski album u tekućoj godini, mada detalji još uvek nisu poznati. Na zvaničnom sajtu postavljeno je odbrojavanje do 5. januara, kada verovatno možemo očekivati još informacija.

Ovo je drugi novogodišnji koncert Miley Cyrus. Prethodno je Miley’s New Year’s Eve Party obeležio doček 2022. godine. Nastup je zabeležio milionsku gledanost i pozitivne reakcije publike, a tada je, uz Miley, domaćin bio Pete Davidson. Ove godine je tu ulogu preuzela američka zvezda i kuma Miley Cyrus – Dolly Parton. Ovaj duo je i zatvorio veče uz jedinstveno izvođenje. Izvele su mashup dva poznate numere – I Will Always Love You, koju u originalu izvodi Whitney Houston, a čije autorstvo potpisuje Dolly, i hita Miley Cyrus, Wrecking Ball. Osim Partonove, na koncertu je gostovala i Paris Hilton, Sia i mlada američka pevačica Fletcher.

Učitati još
Zatvori