Justin Bieber ponovo je prekinuo Justice turneju
Justin Bieber ponovo je prekinuo Justice turneju

Justin Bieber ponovo je
prekinuo Justice turneju

Kanadski pop pevač Justin Bieber još jedna je muzička zvezda koja je najavila prekid turneje radi fokusa na zdravlje. Justin je u junu mesecu ove godine podelio sa svojim fanovima informaciju da mu je dijagnostifikovan Ramsay Hunt sindrom. Naime, mladom pevaču bila je paralizovana jedna strana lica. To je dovelo do pauziranja njegove  turneje u Severnoj Americi.

Justin Bieber je nakon konsultovanja sa svojim timom lekara već sledećeg meseca nastavio Justice turneju. Realizovao je čak šest koncerata širom Evrope. Njegov sledeći nastup bio je zakazan za danas, 7. septembra u Čileu. Međutim, Bieber se oglasio na svom Instagram profilu rekavši da ga je poslednji show premorio te da se oseća isrcpljeno. Mladi umetnik izjavio je da će napraviti kratku pauzu i posvetiti se svom zdravlju i oporavku. Justin se u poruci zahvalio fanovina koji ga podržavaju i koji se nadaju njegovom brzom ozdravljenju.

Podsećamo, još jedan kanadski izvođač The Weeknd pre samo nekoliko dana prekinuio je svoj koncert u Los Anđelesu zbog gubitka glasa, dok je Shawn Mendes pauzirao svoju muzičku turneju radi fokusa na mentalno zdravlje. Takođe, glumac Tom Holand još jedan je primer povlačenja iz javnog života radi postavljanja drugačijih prioriteta u vidu poboljšanja duševne higijene.

Profimedia

Foto: Instagram, Profimedia

Učitati još
Zatvori