The Weeknd ostao bez glasa na nastupu posle samo prve pesme
The Weeknd ostao bez glasa na nastupu posle samo prve pesme

The Weeknd ostao bez glasa na nastupu
posle samo prve pesme

Kanadski izvođač RnB muzike The Weeknd ostao je bez glasa na nastupu u Los Anđelesu. Pevač je nakon samo prve pesme morao da napusti scenu na SoFi stadijumu. Koncert je održan u subotu kao deo dugoiščekivane After Hours Till Dawn turneje.

The Weeknd je poznat po svom veoma bliskom odnosu sa fanovima, te je u trenutku nemilog događaja publici objasnio šta se dogodilo. Naime, pevač iz Toronta pokušao je da dosegne visoke tonove ali mu je glas pukao i bio je primoran da prekine show. The Weeknd se izvinio i naglasio da će svima novac biti vraćen, kao i da će datum ponovljenog koncerta uskoro biti objavljen. Naravno, nakon što dijagnostifikuju šta mu se zapravo dogodilo sa glasom.

Abel Tesfaye jedan je od najuticajnijih svetskih muzičkih zvezda. Njegov talenat je neosporan, kao i doprinos koji ostavlja celoj muzičkoj industriji. Ukoliko ste imali priliku da mladog izvođača čujete uživo, znate da na sceni ostavlja celog sebe. Stoga, informacija da zbog umanjenog kvaliteta pa i nemogućnosti da otepva svoje pesme kako samo on ume, Abel odlučuje da prekine koncert – ne dolazi kao iznenađenje. The Weeknd je poruku izvinjenja objavio i na svojim društvenim mrežama.

Dragi Abel, želimo ti brz oporavak. Nadamo da ćemo uskro ponovo imati priliku da te slušamo uživo na koncertu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori